Ral·lis

‘Pedro' repeteix a Girona

Ral·lis. L'italià es va imposar al ral·li Costa Brava i Enric Xargay, Ferran Font i Marc Blázquez van ocupar el podi del campionat d'Espanya

Els italians Pedro i Baldaccini (Lancia 037) van guanyar per segon any consecutiu el ral·li Costa Brava, disputat entre divendres i dissabte amb base a Girona. Jensen-Pedersen, amb un altre Lancia 037, van acabar a 54.8 dels guanyadors i el podi el va completar el Porsche 911 de Wagner-Zauner.

Entre els participants en el campionat d'Espanya, es van endur la victòria Xargay-Anglada (BMW 2002) amb més de tres minuts d'avantatge sobre Font-Julià (Ford Escort) i quatre sobre Blázquez-Moiset (Peugeot 205 GTI). Pel que fa a la regularitat, els premis va ser per a Miró-Arriezu (Porsche 924, FIA); Campos-Gutiérrez (Porsche 911, campionat d'Espanya), Iglesias-Rodríguez (Ford Fiesta, trofeu d'Espanya), Pou-Vila (Lancia Integrale, copa de Catalunya Supersport) i Renú-Lluch (BMW 325i, copa de Catalunya Sport).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)