Ral·lis

Latvala es fa valer

Ral·lis. Volkswagen aconsegueix la novena victòria seguida al WRC, però Ogier no pot fer res per aturar el segon pilot de la marca

El dia que Volkswagen va batre el rècord de victòries consecutives al WRC amb el novè triomf seguit va ser una fita per un altre motiu: per primera vegada d'ençà del debut de la marca, l'any passat, el cap de files Sébastien Ogier va ser derrotat pel seu company Jari-Matti Latvala sense la intervenció de sortides de pista o avaries mecàniques. Ras i curt, el finlandès va vèncer el líder del mundial amb totes les de la llei. Ogier es va haver de conformar amb el segon lloc, però es va reservar l'últim cartutx per fer l'escratx en l'últim tram i sumar els tres puntets del Power Stage.

El tercer esglaó del podi, per segon cop enguany, va ser per a Kris Meeke, mentre que el tercer VW, Andreas Mikkelsen, i l'Hyundai supervivent de Thierry Neuville van acabar quart i cinquè després de reenganxar-se a la prova abans-d'ahir. En el seu sisè ral·li amb un WRC, Robert Kubica va acabar per primer cop, sisè.

Ral·li de l'Argentina
1r Latvala-Anttila (VW Polo)
4h41:24.8
2n Ogier-Ingrassia (VW Polo)
a 1:26.9
3r Meeke-Nagle (Citroën DS3)
a 5:54.7
4t Mikkelsen-Markkula (VW)
a 6:18.3
5è Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 8:25.8
Mundial de pilots
1r Sébastien Ogier (VW Polo)
112
2n Jari-Matti Latvala (VW Polo)
88
3r Andreas Mikkelsen (VW Polo)
48
4t Mads Ostberg (Citroën DS3)
48
Mundial de constructors
1r Volkswagen Motorsport
187
2n Citroën Total Abu Dhabi WRT
90
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)