Ral·lis

Via lliure per a Latvala

Ral·lis. Després del sorprenent lideratge inicial dels Hyundai a Sardenya, Ogier no té resposta contra el ritme superior del finlandès

Jari-Matti Latvala (Volkswagen) continua en estat de gràcia –ve de derrotar Ogier a l'Argentina– i és líder al final de la primera etapa del ral·li de Sardenya, amb el seu company i líder del mundial en segon lloc, a 22.4. El tercer és Mads Ostberg, que va cedir el segon lloc a Ogier en l'últim tram del dia.

Com ja va passar en el ral·li de Portugal, la posició de sortida més favorable dels Hyundai els va permetre encapçalar la prova en els primers trams, mentre els VW –sobretot Ogier, que obria la cursa i era qui més patia havent de netejar les pistes de terra– perdien temps. Després del quart tram, Juho Hänninen era el líder al davant de Thierry Neuville, però en el cinquè el finlandès va bolcar i el belga va perdre vint minuts per problemes mecànics. Latvala va saltar del sisè al primer lloc, i en els quatre trams següents es va escapolir dels rivals.

A banda del desastre dels Hyundai, l'incident més destacat va ser l'incendi del Ford Fiesta de Mikko Hirvonen, abans del tercer tram.

Etapa 1
1r Latvala-Anttila (VW)
1h49:09.5
2n Ogier-Ingrassia (VW)
a 22.4
3r Ostberg-Andersson (Citroën)
a 33.7
4t Mikkelsen-Floene (VW)
a 37.7
5è Kubica-Szczepaniak (Ford)
a 56.9
6è Evans-Barritt (Ford)
a 1:19.3
7è Prokop-Tomanek (Ford)
a 1:29.0
8è Solberg-Minor (Ford)
a 1:36.9
9è Al Rajhi-Orr (Ford RRC)
a 5:15.8
10è Al Attiyah-Bern. (Ford RRC)
a 5:19.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)