Ral·lis

Latvala posa la directa

Motor. El finlandès de Volkswagen s'escapa al capdavant del seu ral·li, mentre que Ogier cau al tercer lloc, rere el sorprenent Kris Meeke

Jari-Matti Latvala va pel camí d'assolir el tercer triomf del curs en el ral·li de Finlàndia. En l'equador de la prova –disputats tretze dels 26 trams–, el finlandès de Volkswagen gaudeix de 19,7 segons de marge al capdavant. El més significatiu, però, és que el segon classificat no és el seu company Sébastien Ogier, sinó el sorprenent Kris Meeke (Citroën), que avantatja d'1,6 segons el líder del mundial, perjudicat en els últims trams de la segona etapa pel fet d'obrir les pistes de terra, ja del tot seques després de la pluja de la vigília. L'altra sorpresa del ral·li estava sent Juho Hänninen (Hyundai), però s'ha enfonsat després de bolcar quan era quart. Per aquesta posició lluiten ara a la dècima de segon Mikkelsen (VW), Ostberg (Citroën) i Hirvonen (Ford). Kubica (Ford) es reenganxarà avui després d'una sortida de pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)