Ral·lis

Segona bola de partit

Motor. Després de desaprofitar l'oportunitat de guanyar el mundial a casa, Volkswagen arriba al ral·li d'Austràlia disposada a sentenciar

Els càlculs són fàcils de fer. En el cas que Mads Ostberg i Kris Meeke donin un doblet inversemblant a Citroën –la marca francesa fa més d'un any que no guanya–, Sébastien Ogier i Jari-Matti Latvala en farien prou sumant cinc puntets entre tots dos –si un acaba setè ja se n'endurà sis– per donar el segon títol mundial de marques a Volkswagen en el ral·li d'Austràlia, desena de les tretze cites del mundial. És clar que la marca alemanya hauria preferit que els sues homes no fallessin fa tres setmanes, a Trèveris, per poder celebrar-ho a casa i no als antípodes. El títol de pilots també és cosa d'Ogier i Latvala –el seu company Andreas Mikkelsen encara té opcions matemàtiques–, però el francès és favorit en un ral·li de terra en què l'any passat va guanyar 19 dels 22 trams cronometrats. “El ral·li d'Austràlia s'adapta d'allò més al meu estil”, avisa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)