Ral·lis

“Aquesta vegada hem fet diana”

Motor. Aman Barfull celebra l'èxit del Ral·li Catalunya en el seu apropament a l'aficionat

Aman Barfull, el director esportiu del RACC i director del Ral·li Catalunya, creu que la 50a edició de la cursa ha deixat un nivell de satisfacció “que fins i tot serà difícil d'igualar“. “Ha estat un gran èxit, excepcional diria, que amb la incorporació del tram de Barcelona s'ha convertit en superior, espectacular.”

Barfull recorda que la sortida de Barcelona dels dos últims anys va donar “una valuosa repercussió en la qual iniciàvem una nova època en l'aspecte mediàtic”. “Vam veure clar que el camí a seguir era el d'apropar cada vegada més el ral·li al ciutadà. El públic sempre ha estat en el nostre punt de mira en els últims anys, i crec que aquesta vegada hem fet diana”, prosseguia.

El directiu remarca la “complicitat” de l'Ajuntament per “desbloquejar una situació que no permetia fer curses a la ciutat” i l'impacte “a més de 100 països que han emès les imatges produïdes per TV3”.

“Els comentaris de la FIA, equips, pilots i, per descomptat, els aficionats, reflecteixen que les dues especials urbanes pertanyen ja a la personalitat mixta de la nostra cursa”, prossegueix Barbull, que assegura que la 50a edició passarà a la història “per l'aniversari, però també per un compendi d'esport, organització i repercussió excepcional”, i convida a “gaudir del moment”, perquè “de vegades un no arriba ser conscient del tot de les fites col·lectives que es van aconseguint”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)