Ral·lis

El tercer home

Motor. Mikkelsen encapçala el ral·li de Suècia després de la sortida de pista dels seus companys de Volkswagen, Ogier i Latvala

Corria a casa, atès que la primera jornada del ral·li de Suècia es disputava en territori noruec, i Andreas Mikkelsen ho va celebrar encapçalant per primer cop un ral·li del mundial al final d'una etapa, gràcies a les errades dels seus companys de Volkswagen, Ogier i Latvala. Abans de l'últim tram llarg del dia, el francès era primer –tot i que no hi veia bé, amb l'eixugaparabrisa espatllat–, però va perdre més de mig minut en una passada de frenada en una cruïlla. El finlandès hauria heretat el primer lloc, però tot seguit va quedar enganxat en un banc de neu i va trigar vuit minuts llargs a reprendre la marxa, amb l'ajuda dels espectadors. Latvala ha perdut totes les opcions, però Ogier es manté quart, a 24.7 del seu company. “Això es posa interessant”, va dir Mikkelsen. Neuville (Hyundai) és segon, a 19.1, i Ostberg (Citroën), tercer, a 19.4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.