Ral·lis

Ogier, al sac i (força) ben lligat

Motor. Neuville i Latvala tenen sengles accidents quan ocupaven la segona posició rere el líder del mundial i el deixen sol al capdavant del ral·li de Mèxic. Sordo fa un escratx i és cinquè

Sébastien Ogier assegurava abans de començar el ral·li de Mèxic que les seves possibilitats de podi depenien que als altres els anés força malament. Ho deia pel temps que temia que perdria obrint les pistes cobertes de graveta solta. “Però tibaré de valent, això sí”, deia. El pilot de VW està fent la seva part –amb sis escratxs– i els pilots que podien buscar-li les pessigolles han anat caient successivament. Divendres al matí, Meeke (DS) i Kubica (Ford); a la tarda, Neuville (Hyundai); i, ahir al matí, el seu company Latvala. De retruc, la seva posició de sortida en la segona etapa ja no era tan desfavorable, perquè eren els pilots reenganxats els qui obrien la cursa i escombraven les pistes. Així doncs, en l'equador de la jornada, Ogier avantatjava Ostberg (DS) i Mikkelsen (VW) de més d'un minut. Sordo (Hyundai) va marcar un escratx i és cinquè, a tocar del quart lloc que ocupa Evans (Ford).

14 trams disputats (de 21)
1r Ogier-Ingrassia (VW)
2h38:36.9
2n Ostberg-Andersson (DS)
a 1:08.3
3r Mikkelsen-Floene (VW)
a 1:18.0
4t Evans-Barritt (Ford)
a 1:52.5
5è Sordo-Martí (Hyundai)
a 2:11.7
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)