Ral·lis

Latvala vola més alt

Motor. El pilot finlandès de Volkswagen manté un duel aferrissat amb el seu company Sébastien Ogier en el ral·li de Finlàndia

Jari-Matti Latvala és el líder del ral·li de Finlàndia després de la primera etapa, amb 2.6 d'avantatge respecte al seu company de Volkswagen, Sébastien Ogier. El finlandès es va enlairar fins al primer lloc amb un escratx sensacional en la segona passada pel tram més llarg i feixuc del dia, Ouninpohja, 5.4 segons més ràpid que Ogier. “Mai he corregut tant aquí”, va reconèixer l'ídol local. Kris Meeke (DS) va ser l'únic pilot capaç de prendre un escratx als dos tenors, però una penalització de deu segons en el penúltim tram –per retard en el control horari– el va despenjar del duel particular dels VW. Ara s'haurà de jugar el podi amb el seu company Mads Ostberg, quart. Si més no, tots dos s'han deslliurat de l'amenaça de Hayden Paddon, el millor Hyundai fins que va tenir un accident en l'equador de l'etapa. Els seus companys, Neuville i Sordo, es van beneficiar dels problemes dels Ford de Tänak i Evans i són cinquè i sisè, però lluny del capdavant. Mikkelsen, amb el tercer VW, va tenir un accident i –igual com Paddon– no es podrà reenganxar.

1a etapa
1r Latvala-Anttila (VW)
1h16:19.2
2n Ogier-Ingrassia (VW)
a 2.6
3r Meeke-Nagle (DS)
a 24.0
4t Ostberg-Andersson (DS)
a 34.1
5è Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 1:49.6
6è Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:52.3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)