Ral·lis

Al sac i (força) ben lligat

Motor. Latvala ataca i s'escapoleix d'Ogier al capdavant del ral·li de Finlàndia. El líder del mundial ja dóna per bo el segon lloc

Jari-Matti Latvala (Volkswagen) té gairebé al sarró la victòria en el ral·li de Finlàndia, atès que avantatja de 13.2 segons el seu company Sébastien Ogier, quan només falten dos trams per disputar. “He fet el que he pogut. Encara que acabi segon és un gran resultat”, va dir el líder del mundial, tot acceptant de facto la derrota. La clau de la jornada va ser el sisè dels vuit trams del dia, quan Ogier va pensar que havia punxat en una lleugera sortida de pista, sota la pluja. De cop i volta, el coixí de Latvala va passar de 2.9 a 6.2, i al tram següent el finlandès va anar a totes i va clavar 5.2 més al francès. En la lluita pel tercer lloc, Mads Ostberg (DS) es va quedar sol quan al seu company Kris Meeke se li va arrencar una roda al mateix revolt de l'ensurt d'Ogier. El duel entre els Hyundai de Thierry Neuville i Dani Sordo també es va resoldre quan el pilot del RACC va perdre cinc minuts i mig en una sortida de pista. Amb tot plegat, Ott Tänak (Ford) va remuntar del desè lloc fins al cinquè.

2a etapa
1r Latvala-Anttila (VW)
2h20:20.6
2n Ogier-Ingrassia (VW)
a 13.2
3r Ostberg-Andersson (DS)
a 1:28.0
4t Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 3:26.5
5è Tänak-Mõlder (Ford)
a 4:19.1
6è Hänninen-Tuominen (Ford)
a 4:21.0
7è Prokop-Tománek (Ford)
a 5:41.2
8è Lappi-Ferm (Skoda RC2)
a 6:32.6
9è Tidemand-Axelsson (Skoda RC2)
a 7:55.9
11è Sordo-Martí (Hyundai)
a 9:22.5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)