Olimpisme

Arriba ‘Sense límits’ per donar veu a l’esport paralímpic

Nova sèrie multimèdia de L’Esportiu, a partir del 6 d’abril

  • VÍDEO: Descobreix els esportistes sense límits. 4KFRAME

‘Sense límits, vides paralímpiques’ és la primera sèrie multimèdia que posa en marxa L’Esportiu, amb el patrocini de Fundació Damm, Condis i Fundació Metalquimia. A partir del 6 d’abril i fins que arrenquin els Jocs Paralímpics de Tòquio, cada dimarts es publicarà una entrega de la sèrie, que consta d’una vintena d’entrevistes a esportistes que, en raó de les seves característiques físiques, practiquen esport adaptat a alt nivell. A càrrec d’Albert Fibla, les podreu trobar en format paper, a les planes de L’Esportiu, i també en suport audiovisual, a www.lesportiudecatalunya.cat i a les nostres xarxes, Twitter (@lesportiucat), Facebook (@lesportiu) i en el nostre nou perfil d'Instagram (lesportiucat).

Els capítols pretenen ser una finestra per visibilitzar la vida, els sentiments, els valors i les dificultats que troben els esportistes adaptats tant en la seva pràctica esportiva com en el seu desenvolupament personal. Entre els convidats, Núria Marquès, Sarai Gascon, Òscar Salguero, Quico Tur, Carmen Paredes, Yassine Ouhdadi, Jordi Morales... En conjunt, un ventall molt variat, tant pel que fa al perfil d’edat (la majoria seran a Tòquio però també hi haurà el punt de vista de l’esportista retirat i de la promesa de futur) com a la disciplina esportiva i origen de cadascun.

L’Esportiu, pioner pel que fa als mitjans de comunicació en les polítiques d’igualtat de gènere en la valoració i tractament de la informació esportiva, vol fer ara amb aquesta iniciativa un pas per donar reconeixement i visibilitat a aquest altre col·lectiu, i contribuir a la presa de consciència col·lectiva al voltant d’aquesta realitat. Alguns en diuen discapacitats, o parlen d’altres capacitats. A L’Esportiu hem preferit anomenar-los Sense límits. Perquè, com es podrà comprovar, de límits no en tenen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)