Olimpisme

Quinze medalles més a Tòquio

Jocs Paralímpics. Novè lloc de Mari Carmen Paredes en la marató T12 i derrota de la selecció espanyola en el partit pel bronze en bàsquet en cadira de rodes l’últim dia de competició

Mari Carmen Paredes (Badajoz, 1963) va ser novena en la marató T12 amb un temps de 3h37:44 al costat del seu guia i marit, Lorenzo Sánchez. Va ser la darrera aparició catalana competint aquest estiu a l’Estadi Olímpic de Tòquio, que ahir va clausurar els Jocs Paralímpics amb 15 medalles dels esportistes catalans.

L’última possibilitat va ser la de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes, amb el terrassenc Jordi Ruiz i el barceloní Òscar Onrúbia, superada per la Gran Bretanya en el partit pel bronze (58-68). L’equip d’Óscar Trigo, que havia enllaçat sis victòries en el torneig abans de perdre la semifinal contra els EUA per 52-66, va pagar car el tercer quart (10-22).

El bronze de Sarai Gascón en els 100 m papallona va ser l’últim podi català i la seva segona medalla. La natació amb Miguel Luque, Óscar Salguero, Núria Marquès (2) i Toni Ponce (2) va ser la més prolífica, i els ors van ser en atletisme de Yassine Ouhdadi i Gerard Descarrega, de la guia en triatló Sara Löehr i Sergio Garrote en ciclisme, que també va sumar un bronze com Christian Venge i el palista Jordi Morales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)