Opinió

DIES IRAE

Esport i mala política, i esport del bo

El polític torejat

DIVENDRES 4.

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 s'ajornen. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, se sent orgullós de la feina que han fet i compra l'argument del govern espanyol i el COE que la culpa no és que sigui de Rajoy per no haver-hi posat els diners promesos, sinó del fet d'haver estat un any en funcions. I aquí és on conflueixen les dues raons que han determinat la situació i que han convertit Ballesteros en un titella. Una, que són uns Jocs que es fan a Catalunya i això, en el context polític actual, penalitza. I l'altra, que Ballesteros és socialista, i ja se sap que l'any en funcions ha estat culpa no del PP sinó del PSOE, com han reconegut els companys de partit de l'alcalde tarragoní.

El noi perseverant

DISSABTE 5.

Andy Murray accedeix al primer lloc del rànquing mundial de tennis. Perquè és bo, però, sobretot, perquè és perseverant. Ja va ser el tercer en discòrdia en el duel Federer-Nadal. Va irrompre Djokovic, i ell va continuar perseverant. Els números u de vegades no són els més genials, però això no ho vol dir que no ho mereixin. Enhorabona!

El polític ambivalent

DIMARTS 8.

Miguel Cardenal plega com a president del CSD. No negaré que ha contribuït decisivament al necessari sanejament dels clubs i les federacions. Però per a Catalunya ha estat nefast. I no per incapacitat, sinó perquè ha infligit voluntàriament a l'esport català la política més dura del PP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)