Editorial

L’EDITORIAL

I al final, Pep Guardiola és multat pel llaç

Portar un llaç groc en suport dels presos polítics catalans li costarà, a Pep Guardiola, 20.000 lliures esterlines, uns 22.500 euros. Si més no, per ara. La Federació Anglesa de Futbol va decidir ahir tancar l’expedient que havia obert dies enrere al tècnic català del Manchester City amb una sanció econòmica. La quantitat de la multa no significarà cap trasbals, evidentment, per a Guardiola, però allò més important és el fet, que el que és una mostra de solidaritat cap a unes persones injustament empresonades sigui considerat un missatge polític. I la federació anglesa diu que no es poden permetre els missatges polítics en els seus partits.

Guardiola ha explicat totes les vegades que ha fet falta per què porta un llaç groc, que no és un tema polític sinó una simple qüestió humanitària, de suport a unes persones que estan patint, però pel que es veu en la Federació Anglesa de Futbol hi predominen ments tan tancades com les que hi en la política i la judicatura espanyola, i també en la Lliga de Futbol Professional (Javier Tebas, és clar). Caldrà veure què farà Guardiola a partir d’ara. En la Champions pot portar el llaç, ja que la UEFA no li ho ha prohibit, si més no fins ara. Caldrà esperar per veure fins on arriben els tentacles de l’Estat espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)