Editorial

L’EDITORIAL

La Volta mira el futur amb optimisme

La Volta Ciclista a Catalunya del 2018 va començar a rodar ahir a Calella sense les inquietuds sobre el seu futur que havia arrossegat els últims anys. L’acord d’ara fa un any amb ASO, l’empresa que també gestiona el Tour i la Vuelta, ha començat a donar els resultats comercials esperats, i l’organització de la cursa, amb Rubèn Peris al capdavant, es pot dedicar a fer el que sap fer millor, dissenyar i gestionar una cursa ciclista professional per etapes. La tercera més antiga del calendari professional.

Rubèn Peris ho explica en l’entrevista que publiquem en l’edició d’avui. El binomi ASO-Volta funciona i cadascú fa la feina que li toca. Fins a 190 països dels cinc continents poden veure la cursa per televisió durant aquesta setmana. Un gran salt endavant per a la Volta i també per a Catalunya i les ciutats i pobles per on passarà la cursa, que tindran un balcó que els mostrarà al món. I perquè tot sigui rodó, una gran participació, de les millors que es poden tenir en aquest inici de la temporada i amb ciclistes de casa –Marc Soler i Jordi Simon– que poden tenir molt de protagonisme. Les etapes de dimecres, amb final a Vallter 2000, i de dijous, a La Molina, seran, si el temps ho permet, les dues grans jornades de la cursa, que acabarà diumenge a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)