Editorial

L’EDITORIAL

El dia de la Champions

El Barça busca demà a Göteborg coronar-se com el millor equip de futbol d’Europa. El Chelsea és l’últim obstacle de l’equip de Lluís Cortés en el camí per guanyar per primer cop la Champions. Una fita que l’equip té entre cella i cella des que fa dos anys va ser totalment superat per l’intractable Olympique de Lió en la final de Budapest. L’any passat van caure en les semifinals i aquesta temporada s’han plantat en el partit final. Ni el Barça ni el Chelsea no han guanyat mai la Champions femenina. El club anglès ni tan sols ha arribat la final. Tots dos volen aixecar-la per ser les millors, com a equip i per donar el seu club l’honor de ser el primer que té al seu palmarès la màxima competició continental tant en dones com en homes.

El Barça haurà de treballar molt si vol ser el campió. Serà un duel d’estils antagònics, el control del Barça, la verticalitat del Chelsea, al màxim nivell. El Barça és optimista, tot i que la possible baixa d’Alexia Putellas en la final, per problemes físics, ha posat una mica d’aigua al vi. Sigui com sigui, el Barça té prou elements per ser el campió. hauran de donar el cent oper cent. Estan davant del partit de la seva vida. No hauria de ser la seva última final de la Champions, però guanyar-la avui per primer cop les faria entrar en la història. L’equip, les jugadores, tenen tot el reconeixement dels aficionats culers que, en uns temps convulsos, tenen un equip del qual sentir- se plenament orgullosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)