Editorial

L’EDITORIAL

Florentino no sempre guanya

La continuïtat de Kylian Mbappé al PSG és un dels impactes més sonats de la temporada en el futbol mundial. Amb un gir d’última hora, el davanter ha decidit continuar a París i deixar amb un pam de nas el Real Madrid i Florentino Pérez. No està avesat, el president blanc, a plantofades com la que acaba de rebre. Però el PSG, més enllà del terreny de joc, tampoc acostuma a perdre. Amb Qatar al darrere i amb el mundial a la vista, el club presidit per Nasser al-Khelaifi ho ha fet pot per retenir l’estrella. Diners? Tants com vulgui, probablement. Però tampoc és que Florentino no estigués disposat a fer un esforç descomunal per vestir de blanc una de les patums de present i de futur del futbol mundial. No s’ha trobat només amb l’oposició de Qatar, sinó que fins i tot Macron i el patriotisme francès s’han posat pel mig perquè Mbappé es quedés a París. De fet, el davanter parla més del seu país que de cap altra cosa a l’hora d’argumentar una decisió que sobta sobretot per haver-la pres tan tard.

Florentino, que havia arribat a fer bromes sobre el fitxatge fet fa mesos, ha perdut. Ja va estar a punt de fer una bogeria l’any passat, disposat a pagar 200 milions per un jugador que tenia un any de contracte, però el PSG ho va frenar. Res feia pensar, ni els gestos del jugador, que la història acabaria amb aquest clatellot a Florentino, que ho havia deixat passar tot, ho tenia tot programat perquè Mbappé il·luminés el nou Bernabéu. Veurem què fa ara, sense Haaland i sense cap alternativa madurada. Per si de cas, Mbappé encara és capaç d’oferir-se perquè “el somni del Madrid mai s’acaba”, segons deia en alguna entrevista, un cop firmat un contracte amb el PSG fins al 2025. Qui sap si estaran tres anys més marejant la perdiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)