Editorial

L’EDITORIAL

El fracàs de Raúl de Tomás

El màxim golejador estatal de la lliga 2021/22 no jugarà fins al gener. L’autor de 40 gols en dues temporades, convocat per Luis Enrique en diversos partits, es descarta per ser al mundial que es jugarà entre novembre i desembre. El desenllaç de Raúl de Tomás és tan trist per a l’Espanyol com per al propi davanter, que només ha pogut trobar refugi en el Rayo Vallecano, i amb el condicionant gens menor d’estar inactiu fins que es torni a obrir el període d’inscripcions, ja al 2023. Un senyal més que la presència al vestidor blanc-i-blau era insostenible. No s’ha ni plantejat fer el cor fort durant uns mesos i esperar al gener per marxar. Ni tampoc buscar sortida en una de les poques lligues en què mantenen el període de fitxatges obert. Acabar la seva etapa a l’Espanyol era la prioritat, i probablement no pas només del davanter, sinó per totes les parts, tal com s’havia embolicat el serial. Cada vegada que li preguntaven per De Tomás, Diego Martínez explicava que era una qüestió entre el jugador i el club.

L’Espanyol no ha fet negoci amb el golejador. Cap oferta en tot l’estiu, ni de la lliga espanyola, ni de la Premier ni de cap altra gran lliga, i això que els davanters amb olfacte solen anar buscats i n’hi ha que han pagat molts milions per jugadors que han vist menys porteria. Un símptoma més que, per més gols que marqui, Raúl de Tomás té alguna cosa que li resta atractiu. Només una proposta, a última hora, del Rayo Vallecano, amb la petició del jugador cap al club que l’acceptés. No hi va haver entesa el dia del tancament del mercat, i la solució ha acabat arribant ara. Tard i malament. El traspàs, modest, servirà per cobrir l’amortització i gràcies. Costa d’entendre que s’hagi arribat fins a aquest punt, fins a forçar un traspàs de mínims per no veure’s més les cares. És la història d’un fracàs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)