Opinió

Bromes que no fan cap gràcia

L’acord del Barça i Navarro perquè l’escorta marxés a “provar les seves qualitats en la millor lliga del món” es pot llegir a l’hemeroteca d’aquest diari. El 4 de juliol del 2007: l’acord amb Joan Laporta era per 5 milions d’euros i no pels 10 que deia el contracte de l’actual general manager de la secció, que als EUA hauria de signar-ne un d’un mínim de 20 milions de dòlars en els següents cinc anys. Per dos motius: mantenir els dos milions d’euros que cobrava al Barça i treure’n la clàusula que hauria d’haver abonat. Ho va fer? La Bomba va signar un any amb els Grizzlies, però va tornar el curs següent amb un contracte superior al que havia estripat.

Aquell mateix dia, l’UB Barça deixava de ser equip de lliga femenina per no haver fet la inscripció. No podia dipositar l’aval de garantia, d’uns 15.000 euros. El Barça CBS, que juga al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro, coneixerà avui el full de ruta en el seu segon curs a la Lliga Femenina, de la qual va ser semifinalista la temporada passada. Només ha fitxat tres jugadores, dues de les integrants de la selecció espanyola que va ser plata en l’últim europeu –Paula Ginzo i Lola Pendande– i la nord-americana Destiny Harden. El club del Baix Llobregat –al Barça no hi ha secció femenina de bàsquet– no es va inscriure a la competició europea perquè no podia assumir els 100.000 euros que li suposava. La notícia és de fa tres setmanes, quan ja s’havia anunciat que el contracte de Nikola Mirotic quedaria en paper mullat, costés el que costés la broma. Una més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)