Opinió

L’urna de l’1-O

La primera notícia que el València-Spar Girona de dissabte passat a les 16 h s’havia avançat menys de quatre hores (era a les 19.15 h) la vaig tenir per una republicació a X del comunicat del club taronja, el 22 de febrer al migdia –el dia de l’Uni-Galatasaray a Fontajau–. “Malgrat els intents del club per mantenir-lo, Teledeporte ens obliga a modificar-ne l’horari”, deia. Roberto Íñiguez s’hi havia referit en roda de premsa, criticant que les jugadores no defensessin els seus drets com a col·lectiu, i l’Uni va emetre un comunicat divendres al vespre. És allò a què es refereix Laura Peña, un cop acabat el partit, quan compareix i es nega a respondre la pregunta que li fa el narrador, que li demanava si estaven cansades. “Ja veurem què n’opina la federació espanyola”, amenaçava davant la negativa i barrejant naps i cols, sense saber, per exemple, que l’Avenida està eliminat de l’Eurolliga perquè, segons ell, tant l’equip de Salamanca com l’Spar, que diumenge a la tarda s’enfronten a Fontajau, també per TDP, juguen Eurocopa aquesta setmana.

La federació? La que va multar amb 300 euros el club gironí perquè les línies de tres punts antigues (a 6,25 m) no estaven prou ben camuflades en el partit contra l’Avenida (79-53 el 16/12/2018, amb 7/17 local i 2/19 visitant en triples)? Hi eren des de feia anys, fins i tot en la copa el 2017 disputada a Fontajau, i mai van ser motiu d’advertència. L’Uni va pagar aquella sanció amb els fons recaptats en el següent partit a casa, que els aficionats dipositaven en una urna de l’1-O.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)