Opinió

15 de maig del 2006

Ja tornem a tenir aquí el mundial de fórmula 1, i avui recordem el dia que Fernando Alonso va guanyar per primer cop al Circuit de Catalunya. Va ser el 2006, l'any del seu segon títol mundial. Aquell dia l'asturià va compartir portada amb un noi de Castellar del Vallès, Dani Pedrosa, que en la seva quarta cursa en Moto GP va aconseguir la seva primera victòria. “La benzina, pels núvols” vam titular destacant els 130.000 aficionats que havien anat a Montmeló. Aquell any Alonso va ser campió per segon cop i encara espera aconseguir el tercer. Pedrosa encara té pendent el repte de ser campió del món en la categoria reina del motociclisme.