Opinió

Excuses de mal pagador

És a dir... com en el conte de la Blancaneu: Mirall màgic... qui és el més ben pagat del club? Tu, Cristiano

1 Continuen els rumors des de Madrid a una gran oferta de Florentino Pérez per Neymar, de contacte entre el pare del jugador i el president del Real Madrid. Han de tenir pànic els seguidors culers? Cap ni un. Renovació a punt. Neymar es quedarà. La resta, gastar paper, minuts de ràdio i imatges de televisió. Això sí: polèmica, que això sí que ven molt.

2 Neymar està encantat en el Barça i sap que jugant al costat de Leo Messi es garanteix arribar a una edat pletòrica en el millor club del món, i sobretot sap que tothom al club i al vestidor l'assenyala com l'hereu de Messi. Hi ha més motius per decidir quedar-se? (econòmics també al marge).

3 Llegeixo la portada del Marca de dimecres: “Cristiano Ronaldo costó más que Bale: 104,7 millones de euros”. El primer que penso: Florentino Pérez ha de justificar a Cristiano que ell és millor i el més ben pagat del Madrid. És a dir... com la Blancaneu: Mirall màgic... qui és el més ben pagat del club? Tu, Cristiano.

4Parlant del Madrid. Veig diumenge passat el Betis-Real Madrid per la televisió. És normal que a “La liga de las estrellas” haguem d'intuir qui juga en un equip i qui juga en l'altre?

5 63.000 persones en el Barça-Athletic de Bilbao de dimecres; 30.000 en l'Atlético de Madrid-Celta; no estava ple el Benito Villamarín diumenge passat en el Betis-Real Madrid; pobra entrada dissabte passat en l'Espanyol-Vila-real. No és només la copa, també és la lliga. Algú es podria preguntar “què està passant?” abans que sigui massa tard?

6No estem fent fora dels camps de futbol els aficionats amb horaris impossibles, futbol televisat a totes hores i preus a les taquilles pensats més per als turistes que per als natius?

7 Entenem que els seguidors de l'Espanyol estiguin il·lusionats amb la presidència de Cheng Yansheng? En una setmana, anunci d'inversió de 45 milions d'euros, dos fitxatges i el blindatge d'un dels seus futbolistes més carismàtics com és Caicedo? De moment pinta molt bé.

8 Descobreixo un futbolista especial, diferent, escriptor, sensible, interessant i intel·ligent, lletraferit... David Babunski. Deixa el Barça deu anys després d'arribar-hi. El seu comiat per carta és diví. Si us plau, aneu a Skyself.com. Sabreu el que és un esportista amb inquietuds.

9 Que gran que és l'exjugador del Barça d'handbol Fernando Barbeito, que ha aconseguit classificar per al mundial d'handbol la selecció de Bahrain. No us sembla al·lucinant que tres grans del dream team del Barça competeixin per tres seleccions d'Àsia pel mundial? Antonio Carlos Ortega pel Japó, Fernando Barbeito per Bahrain i Valero Ribera pel Qatar.

10 Valdria la pena aplaudir el que està fent aquest noi, Javier Fernández, que va aconseguir dijous la quarta medalla d'or consecutiva en un europeu de patinatge artístic?
Sabíeu que estava tan enamorat d'aquest esport que havia dormit al ras perquè li fessin proves per poder entrar en un centre especialitzat a
Madrid?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)