Opinió

Que hi ha algú?

No hauria d'haver sortit un portaveu explicant que han obert una investigació interna pel que ha passat?

1 Surt Jaume Roures divendres passat anunciant una querella contra el Barça, contra un dels seus treballadors i contra un expresident que va ser president de l'actual president i la resposta del club és un comunicat absolutament pla?

2 No hauria d'haver sortit el portaveu, algun directiu potent o, és clar, el mateix president del Barça explicant que han obert una investigació interna pel que ha passat? No oblidem que, si és cert, és gravíssim, i em consta que Roures té les proves en paper.

3 Com és que algú es pot arribar a pensar que Jaume Roures i Mediapro (que és una de les empreses capdavanteres del món en prestació de serveis audiovisuals) s'arriscarà a malmetre la seva imatge per un cas d'espionatge industrial que fos fals?

4 Sabíeu que els servidors de l'espionatge industrial a Jaume Roures estaven instal·lats a la mateixa seu de Mediapro, amagats a l'edifici de l'avinguda Diagonal de Barcelona?

5 Vaig veure, diumenge passat, el partit Granada-Real Madrid a Los Cármenes i em va semblar sensacional l'arbitratge de Gil Manzano. Podem dir, sense embuts, que l'àrbitre d'aquest partit va estar sensacional?

6M'expliquen que Florentino Pérez ha començat la negociació per renovar Cristiano Ronaldo. No n'entenc els motius llevat que no siguin per augmentar la clàusula de rescissió del portuguès i poder-lo vendre a l'únic club que, ara per ara, podria pagar la quantitat indecent de calés que significaria aquesta operació: el PSG.

7 Tant Raül Sanllehí, del Barça, com Txiki Begiristain, del City, com José Ángel Sánchez, del Real Madrid, han preguntat i han començat a negociar per fitxar el futbolista de la Juventus Pogba. Els tres clubs han tornat amb les mans al cap. No pel que reclama la Juve, sinó per les terribles comissions que els reclama el seu representant, Mino Raiola, un dels personatges més obscurs del futbol mundial.

8 Encertades paraules del vicepresident del Barça Carles Vilarrubí després del partit a Mestalla per afirmar a quin tipus d'estadi s'ha de jugar la final de copa. Però apostaria doble contra senzill que serà al Vicente Calderón. Perquè, algú es pensa que Florentino Pérez acceptarà que la final sigui al Santiago Bernabéu?

9 El barcelonisme podria tenir una mica d'empatia. Què diríem si el Real Madrid demanés jugar una hipotètica final de copa al Camp Nou en què no hi fos el Barça? Oi que diria que no? Doncs dos més dos sumen quatre.

10 Per si de cas d'aquí a un temps veiem els jugadors del Barça amb la llengua fora... Sabeu que a Anglaterra o a Alemanya els equips capdavanters han jugat entre sis i deu partits menys que els blaugrana? Supercopes a doble partit, lliga més llarga, copa a doble partit... Ningú no veu que, any rere any, el calendari espanyol és més un drama?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)