Opinió

Una mirada de reüll

I acabo
amb una opinió que faig cada any: com és que el futbol no copia idees del bàsquet, com la copa del Rei?

1 Apostes sobre què volia dir Cristiano Ronaldo quan va afirmar en la roda de premsa abans del partit contra la Roma que ell ja sabia per què Leo Messi va xutar el penal indirecte? Només se m'acut una: perquè l'argentí vol que Luis Suárez sigui el Pichichi i no Cristiano.

2 En l'hipotètic cas que fos així, seria un error, perquè inicialment la jugada (meravellosa) estava estudiada perquè qui acabés fent el gol fos Neymar. Llavors què sap Cristiano? O el que sap és erroni?

3 Cristiano Ronaldo s'aixeca de la roda de premsa perquè no li agraden segons quines preguntes. Em sap greu, però de vegades tothom (els futbolistes també) hauríem de deixar el corporativisme i dir que hi ha companys que fan preguntes que són un drama?

4 No veiem que hi ha periodistes que el que busquen és la polèmica de pa sucat amb oli per poder engrandir els seus programes (generalment televisius) i farcir-los de polèmiques absurdes més enfocades a les xarxes socials que no pas a l'opinió general?

5 El Barça guanya a Gijón i una de les polèmiques és a l'avió per la (inexistent) relació entre els que paguen el viatge, immobilitzats en una zona, i els futbolistes. Per què no fan com alguns clubs, que ja tenen un avió només per a ells? Perquè algú ens explicarà, si això continua, el finançament dels bitllets pagats per als mitjans de comunicació en el viatge dels futbolistes?

6 Estan molt bé en perspectiva blaugrana les declaracions de Rafa Benítez, però no hauria d'haver denunciat abans les ingerències de Florentino Pérez? Per què ho denuncia ara i no quan realment ho havia de fer?

7 Per cert, amb això Rafa Benítez sí que té raó: el Madrid té barcelonitis. En aquest cas sí que és clar que la crisi ha agafat el pont aeri. Perquè, oi que observeu clarament que les declaracions i les actituds que vénen de la capital espanyola denoten una barcelonitis ben evident?

8 Com és que el possible finançament amb caler públic del fitxatge de Gareth Bale pel Real Madrid denunciat per quatre eurodiputats (un d'ells, el català Ramon Tremosa) hagi passat inadvertit a Madrid? Què hauria passat si la denúncia s'hagués fet, per posar un exemple, sobre Luis Suárez?

9 Necessito encara digerir la sorprenent derrota del Barça de bàsquet en els quarts de final de la copa contra el Bilbao Basket. Efectivament, és la derrota més crua dels darrers anys. Però quin gir pot fer l'equip, que té una evident falta de lideratge a la pista?

10 I acabo amb una opinió que faig cada any: com és que el futbol no copia idees del bàsquet, com la copa del Rei, que és el més gran dels esdeveniments esportius que es fan en tot l'Estat en forma i fons i que farà que hi hagi una semifinal sense el gran líder de la lliga ACB, el València, i sense un dels equips més potents d'Europa, el Barça?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)