Opinió

Respondre amb sinceritat

Hi ha algun club d'Europa que tingui dos porters tan potents com Claudio Bravo i Marc-André ter Stegen?

1 Hi ha algun equip a Europa que en aquests moments pugui eliminar el Barça de la Champions a doble partit? Hi ha algun equip a Europa que pugui guanyar el Barça en aquests moments a un sol partit, és a dir, en la final?

2 Hi ha alguna possibilitat que el Barça pugui perdre la lliga? Falten 39 punts per disputar-se, és a dir, tretze partits. La pregunta també podria ser: el Real Madrid i l'Atlético de Madrid poden sumar els 39 punts que falten per acabar la lliga?

3 Han passat dos mesos des que ha començat l'any 2016. Hi ha algun futbolista al món que faci ombra a Leo Messi? Falta la copa Amèrica, falten els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro... però algú pot superar les exhibicions que en la gran majoria de partits ha fet Messi?

4 Hi ha algun club d'Europa que tingui dos porters tan potents com Claudio Bravo i Marc-André ter Stegen? Per cert, apostem? Quin dels dos no serà porter del Barça la temporada que ve? És possible tenir dos enormes porters en una primera plantilla i que un dels dos no jugui gairebé mai?

5 Qui s'endurà Aymeric Laporte, central de l'Athletic de Bilbao, la temporada que ve? El Barça, el City, el Madrid...? O es quedarà a Bilbao? Aquí sí que responc: apostaria per la primera opció.

6Neymar renovarà (fa setmanes que ho diem aquí). De fet, ja està tot signat. I Sergio Busquets? Algú s'adonarà de la importància que té aquest home, el millor mig centre del món, en el futbol del Barça?

7 Replantejaríeu el funcionament del Seient lliure, que no soluciona la baixa presència d'espectadors al Camp Nou, llevat dels partits de la lliga de campions i de quatre o cinc partits de lliga)? No s'hauria de meditar què cal fer amb la gent que sistemàticament no va a l'estadi i que cedeix la seva cadira sempre al Seient lliure?

8 La il·lusió de vendre diaris per, a la vegada, vendre il·lusió esportiva és la clau de volta per observar l'efecte gasós del fitxatge de Zinedine Zidane com a entrenador del Madrid? Tant soroll per a tan poca cosa...

9 Canvi de jutge en l'operació Púnica. Florentino Pérez comença a patir, i més després de la querella d'un soci blanc en veure que en el sumari apareix que el Real Madrid va pagar 300.000 euros a una empresa implicada en l'operació per millorar la imatge del club i la seva?

10 Per cert... quin seria el resultat que més afavoriria el Barça en el derbi d'aquesta tarda entre el Real Madrid i l'Atlético de Madrid?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)