Opinió

Dedicat a Gerard Piqué


Hi ha gent que demana que la fiscalia actuï contra Piqué i els seus tuits i, en canvi, calla amb les fastigoses declaracions de Tebas

1 Llegeixo l'entrevista que el cap de setmana passat surt a El Mundo amb Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional. Com que estic a favor de la llibertat d'expressió, accepto tot el que diu; com que estic a favor de la llibertat d'expressió, jo també dic el que em rota. És una indecència el que diu? Sí.

2 Anem a pams. El president de tots els clubs de futbol espanyols diu: “Estic en contra de l'avortament perquè crec en la vida del nonat. No vull cap avortament. Ningú pot tenir el control d'aquell nen. Ni la mare. Avortament zero. Il·legal.” Aquest senyor està bé?

3 Atenció. Pregunta: si Catalunya deixa de ser Espanya, “o com es digués perquè ja no es diria Espanya” (literal), els clubs catalans no hi podran jugar. Es pot ser més rupestre?

4 Més preguntes a Javier Tebas. “Troba a faltar un Le Pen a Espanya?” “Sí. De vegades sí. Sobretot, per la identitat nacional d'Espanya, que no està sent defensada degudament pels partits. Només comparant com es defensa la identitat nacional en altres països i com ho fa Espanya es veu que és molt diferent. El respecte als himnes, el respecte a les banderes als col·legis...” Voleu dir que aquest senyor pot portar la professionalitat i la modernitat a un estament tan important com el que engloba el conjunt de clubs de futbol espanyols?

5 Encara n'hi ha més. “Hi ha més trampes que proves [de compres de partits]?” Resposta: “Sí. Hi ha més trampes que proves. Hi ha omertà, i és un delicte tan immediat que és difícil de provar.” “I en quin partit té posada l'última sospita?” “No ho puc dir, per discreció.” “D'acord, però, em pot dir si és de primera o de segona? [Dubta però parla]” “De segona. De la Liga Adelante. És de... fa més d'un any.” Cal llançar la pedra i amagar la mà d'aquesta manera tan indecent?

6 Hi ha gent que demana que la fiscalia actuï contra Gerard Piqué i els seus tuits i, en canvi, calla amb les fastigoses declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional. Ens hem begut l'enteniment?

7 Parlant de Gerard Piqué. Veig que, després del partit de dijous a Vallecas, les opinions les dóna ara a través de la xarxa mitjançant Periscope. Al final no caldrà que els periodistes ens moguem de lloc.

8 Dani Alves, ballant; Dani Alves, cantant. Piqué, amb el Periscope. Mascherano, fent campanya per treure la barba a Piqué. Neymar, mostrant el fill com si res... Voleu dir que és bo aquest excés d'exhibicionisme? Ara bé, entenc que si et mostres tu, evitaràs que et mostrin els altres.

9 Sabíeu que ahir a la nit es van trobar per primer cop públicament els dos grans reis de la ràdio esportiva a Espanya, José María García i José Ramón de la Morena? De fet, De la Morena està pensant a fer un programa dedicat a García amb entrevista inclosa.

10 Plega el jugador de bàsquet Raül López. Algú valorarà el que ha significat per al bàsquet tot i la seva timidesa mediàtica en contraposició amb jugadors com ara Pau Gasol, Rudy Fernández i Juan Carlos Navarro, per posar només tres exemples? Com de millor jugador hauria estat si no li haguessin fallat els genolls?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.