Opinió

Bocamolls i bocamolles

Cal que Anna Tarrés vagi trucant a través d'una representant a la majoria de mitjans oferint-se per fer entrevistes?

1 No caldria que, quatre mesos després d'haver començat la competició i amb tants casos interessants per als aficionats del Barça (la situació de l'equip; les renovacions i/o millores de contracte de Neymar, Messi, Suárez, Busquets; el moment judicial del club; el futur del Barça de bàsquet; el futur nou estadi...), Josep Maria Bertomeu, president del Barça, oferís una roda de premsa? No seria d'alt interès repassar temes d'actualitat?

2 El que dèiem i es preveia: ahir als diaris de Madrid, perduda la lliga i amb pocs dimecres plens per la Champions, comencen les enormes llistes: Aubameyang, Ricardo Rodríguez, Lewandowski, Sané, Stones, Laporte, Hazard, De Gea, Alaba, Marquinhos, Pogba i, fins i tot, se segueix amb el disc ratllat (i absurd) de Neymar. Quants noms més sortiran fins al setembre que ve? S'admeten apostes.

3 Una pregunta sense cap mala llet. Encara sense patrocinador garantit i amb quatre renovacions i/o millores de contracte (i quines!) en marxa (Messi, Neymar, Suárez i Busquets), com es pagarà el cost del Camp Nou?

4Josep Maria Bartomeu estava molt emprenyat amb el delator que va passar a La Vanguardia el nom de l'empresa guanyadora del concurs. Per què no obren una investigació interna per saber què va passar exactament i quin directiu o empleat va ser el filtrador oficial?

5 Parlant d'investigacions internes. Fa un mes i una setmana que Jaume Roures va denunciar Sandro Rosell i el Barça per un suposat espionatge empresarial. Un dels denunciats és un treballador del Barça. El club va anunciar que iniciaria una investigació. Han passat gairebé quaranta dies i encara no se sap res... Quan se sàpiga alguna cosa algú donarà explicacions?

6 Algun dia veurem la importància cabdal dels metges en l'esport d'elit? Per culpa de dos d'ells hi ha hagut problemes a dos clubs imponents d'Europa: el Bayern de Munic (l'enfrontament de Guardiola amb el metge alemany és un dels motius de la marxa del Pep) i el Real Madrid (el doctor Olmo ja ha estat criticat públicament per Cristiano Ronaldo).

7 En l'acusació de dopatge al tennista Rafael Nadal que va fer l'exministra francesa d'esports Roselyne Bachelot és on es demostra allò de: s'ha de demostrar l'acusació, no defensar-la. És a dir, aplaudim la querella anunciada per Toni Nadal, tiet i entrenador, a RAC1, a la ministra imprudent?

8 Cal que l'entrenadora Anna Tarrés, per molta raó que pugui tenir (que no ho sé), per molt maltractada que se senti (que no ho sé) i per molt vexada que hagi estat (que no ho sé) es prengui una revenja amb tanta desmesura, tan passada de frenada amb declaracions i un article 24 hores després que Espanya quedés eliminada estripant contra l'equip espanyol de natació sincronitzada pel seu sonor fracàs?

9 Cal que Anna Tarrés vagi trucant a través d'una representant a la majoria de mitjans oferint-se per fer entrevistes per fer sang i per prendre's una revenja que recorda les pitjors formes de José Mourinho?

10 Em deixeu que aplaudeixi el que escriu el periodista Pere Escobar al seu blog sobre Tarrés? Diu: “L'Anna és molta Anna. La millor entrenadora de sincronitzada del món. La que no té límits. Per això guanya i fa guanyar. Per això, si jo hagués tingut una nena que fes sincronitzada, mai l'hagués entrenat ella. Però jo sóc un cas especial. Jo no ho sacrifico tot per una victòria, per un resultat, per un campionat. Per mi encara hi ha límits.” Bravo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)