Opinió

El filet i la guarnició

Parlant d'èpica, els qui no els hagin vist que observin els cent vint minuts del Bayern-Juventus de l'Allianz Arena

1 No és senzill de veure, després d'aquestes dues setmanes de partits de tornada dels vuitens de final de la Champions, que és obligada una nova lliga europea (oberta) on hi ha sempre els millors clubs d'Europa? Fins i tot veient l'avorrit i mandrós resultat del sorteig de quarts de final?

2 Una lliga europea on hi hagi també com a guarnició lligues domèstiques i on els campions accedeixin a aquesta competició de competicions emocionant, competitiva i èpica?

3Parlant d'èpica, els qui no els hagin vist que observin els cent vint minuts del Bayern de Munic-Juventus de l'Allianz Arena. Més enllà del resultat, és d'aquells partits que quedaran per a la història. Algú recorda aquells partits de tennis Borg-McEnroe? Doncs això.

4Veig el partit i em cau la bava quan veig jugar el davanter del Juventus Álvaro Morata. Algú es va quedar en estat de xoc quan l'entrenador italià Massimiliano Allegri el va substituir quan guanyaven 0 a 2? Queda clar que el millor aliat de Guardiola va ser Allegri.

5 El juliol del 2014 el futbolista francès Kingsley Coman signa un contracte per cinc temporades amb el Juventus. Un any després, l'equip de Torí el cedeix al Bayern de Munic. Mesos més tard és decisiu en l'eliminació de l'equip que cedeix amb la samarreta de l'equip on és cedit. Li expliquem a Florentino Pérez que aquesta és la gràcia (i la desgràcia) del futbol?

6Mandra de sorteig de quarts de final de Champions. Pudor de sospita. Eliminatòria cantada entre dos equips de la lliga espanyola tant a la Champions com a l'Europa League. No és tot molt estrany?

7 Neymar diu que vol jugar aquest estiu tant la copa Amèrica com els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. On és la notícia? Fa quatre anys Jordi Alba i Sergio Busquets ja van jugar totes dues competicions: Eurocopa i Jocs de Londres.

8 Mediapro tindrà un canal esportiu que substituirà un dels que té 13tv. Per què l'esport és tan maco i Jaume Roures tan llest?

9 Al·lucino. Veig que l'expivot de bàsquet de l'OAR del Ferrol o de la Penya Anicet Lavodrama és un fervent seguidor de Ciutadans (C's). De què li ve aquesta passió que es pot comprovar pel Twitter pel partit d'Albert Rivera?

10 I acabo: ens va deixar ahir mossèn Ballarín. Una de les seves més celebrades frases com a gran culer que era val la pena recordar-la: “El cel és com un Barça-Madrid en què el Barça fa un gol cada cinc minuts.” Si és així, el sacerdot més nostrat ja deu estar fruint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)