Opinió

Compte amb els tsunamis

No és magnífic que la derrota del Real Madrid al camp del Wolfsburg ho posés tot a la seva justa mesura?

1 Una majoria de seguidors donaven per fet que Barça, Real Madrid, PSG i Bayern de Munic eren els favorits per passar a les semifinals. Ho continuen sent, però algú es pensava que després dels partits d'anada cap dels quatre estaria gairebé classificat?

2 Si parlem del Barça, hi ha una evidència: l'equip físicament va molt just. Ens adonem de la sobrecàrrega de partits dels jugadors per molts quartos que guanyin? Si ja ens queixàvem de la barbaritat de partits de les últimes temporades, si en aquesta hi sumem vuit partits més que els altres, ens dóna un resultat intolerable per a les cames dels futbolistes.

3 Sento les ràdios de Madrid, fent zàping amb les catalanes. Aquí serem com som i també som imperfectes; ara bé: continua aquesta malaltia de la premsa madrilenya/madridista de fer-se perdonar els pecats de ser seguidors del Real Madrid per convertir-se per un dia en matalassers fins a extrems insuportables. No ho poden dissimular una mica?

4Les declaracions postpartit de Fernando Torres, no són un gran exemple de llançar la ronya a l'àrbitre per acabar dient que la culpa ha estat seva? En què quedem?

5 És curiós que en aquest esgotament físic (aparent) dels jugadors del Barça n'hi ha un que continua fent exhibicions malgrat ser un dels veterans de la plantilla. Andrés Iniesta. Com és possible que vagi aguantant?

6Després d'un tsunami madridista amb el Barça 1 - Real Madrid 2 de fa una setmana, l'esport no va situar les coses a lloc? No és magnífic que la derrota al camp del Wolfsburg ho posés tot a la seva justa mesura? És a dir: pot guanyar la Champions el Madrid? És clar. L'ha guanyada? No.

7 És veritat el que m'explicava ahir el periodista José María García? Pot ser que Florentino Pérez demanés el cap a Movistar Plus dels comentaristes Carlos Martínez i Michael Robinson per la transmissió del partit Real Madrid-Real Sociedad?

8 Parlant de José María García, sabeu que en la presentació del llibre Buenas noches y saludos cordiales del periodista Vicente Ferrer es van aplegar a l'auditori de la FIATC al costat del president de la companyia Joan Castells, periodistes esportius com ara Lluís Canut,
Quique Guasch, Gema Herrero, Santi Giménez, José Manuel Oliván, Toni Garcia Bernardo, Sergio Heredia, Albert Benet i Josep
Maria Deu, entre d'altres? Per cert, evidentment també hi era el seu home a Barcelona, Pepe Gutiérrez.

9 Molt hem parlat i hem plorat la mort de David Moner, excel·lent persona, dirigent inoblidable. Algú ha pensat en un gran homenatge a la seva figura? Un enorme homenatge de tot l'esport català?

10 I per acabar no faré avui cap pregunta (juraria que és el primer cop que no ho faig). És només per ovacionar L'Esportiu i la valentia d'haver posat ahir a tota portada la notícia de la mort de David Moner. Periodisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)