Opinió

I ara què?

A Messi se li perdona tot, però també es poden demanar explicacions sobre la seva inexplicable situació actual

1 Demà, el València. El que queda de la lliga i la final de la copa són motius suficients per estar atents i, fins i tot, il·lusionats. Però de la mateixa manera que és incomprensible el que li passa a l'equip seria poc normal que avui ressuscités. L'afició donarà demà suport, com ha de ser pel que ha fet, a l'equip?

2 Ningú no podria explicar què passa? Si és físic, psicològic, qüestió de dinàmiques... No hi ha ningú (entrenador, metges, directius...) que pugui explicar com és possible que un equip que ha estat 39 partits consecutius sense perdre cau en picat en un precipici on, de moment, no es veu el final?

3 Leo Messi. Què li passa a l'argentí? La cara que feia durant el partit (ni un somriure), molt lluny de porteria, caminant... és molt preocupant. Se li perdona tot, però també es poden demanar explicacions sobre la seva inexplicable situació actual.

4 Primera preocupació imminent de futur: la renovació de Sergio Busquets. M'expliquen que està tot molt travat i que el migcampista està disgustat. S'arreglarà el problema amb el club? Per cert, potser que també diguem que el Barça és víctima de la sanció de la FIFA pel fet de no poder fitxar. O no?

5 Algú del servei mèdic del Barça podria explicar per què la majoria de lesions que hi ha a la plantilla són dels jugadors suplents? Rafinha, Aleix Vidal, Adriano...

6 Dani Alves i la seva nova excentricitat a Instagram: la perruca, la imitació de la seva parella, “només és futbol”... D'acord. Però no és una provocació excessiva (i no només als mitjans de comunicació), sinó als aficionats del Barça que, de matinada, i només 24 hores després de ser eliminats de la Champions, surti Alves fent de transformista? Per molt brasiler que sigui, per molt showman que sigui, no veu que això li comportarà molts problemes i enormes crítiques?

7 Telecinco emetrà el partit de la final de la copa a Madrid entre el Barça i el Sevilla. Serà el diumenge 22 de maig a dos quarts de deu de la nit. Hi ha queixes dels dos clubs perquè l'endemà és feiner i és, efectivament, una barbaritat fer desplaçar seguidors dels dos equips a un partit quan l'endemà es treballa. Ningú no veu que la responsabilitat no és de la televisió (que paga molts diners per la transmissió i que hi vol treure un rèdit econòmic)? La responsabilitat, clarament, és de la federació espanyola, que ho accepta. No es podria jugar el dia abans?

8 Sabíeu que Florentino Pérez està negociant amb Jorge Mendes la renovació de Cristiano Ronaldo per a les properes temporades? Però no estaven farts d'ell?

9 Va ser, certament, una remuntada, però, després de veure el Real Madrid-Wolfsburg de dimarts passat, tothom va saber veure per què la ventafocs del bombo era aquest equip alemany? Algú es va fixar que els darrers quinze minuts el Wolfsburg no va fer ni una sola aproximació amb perill a la porteria de Keylor Navas? Per cert, fa només una setmana el madridisme mediàtic més extrem reclamava caps, demanava fer una neteja al vestidor de futbolistes tòxics com ara Sergio Ramos, James, Cristiano, Kroos, Isco... En una setmana tot s'ha oblidat. És una bogeria o és la gràcia del futbol?

10 Vau veure la roda de premsa de Danijel Saric, porter del Barça d'handbol, anunciant que deixava el club per anar-se'n a jugar a Qatar? A les primeres files els companys ploraven. Si una persona marxa i el seu entorn laboral plora és que ha deixat una gran empremta. Un crac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)