Opinió

El dret a decidir

El problema de Simeone, a banda de les tècniques d'equip menor que utilitza, no són les que usa també des del límit del camp?

1 Dues visions del futbol, dues maneres d'entendre'l, la cara i la creu del mateix esport... la primera part del Bayern de Munic, la segona de l'Atlético de Madrid... Tot és futbol? Sí. Però tenim dret a decidir quin preferim.

2 Tots dos són futbol, però realment hi ha gent a qui l'atrau més el futbol d'El Cholo Simeone que el de Guardiola (simpaties personals al marge)?

3 Ja que parlem de simpaties per Guardiola... Felicito des d'aquesta contraportada el directiu del Barça Jordi Moix, que ha vist com els seus desitjos s'han fet realitat. Oi que va dir que volia que guanyés la Champions l'Atlético perquè, literalment, “li tocava”?

4Simeone va dissenyar una estupenda segona part amb un antibiòtic contra el joc d'atac del Bayern. L'aplaudim. El problema de Simeone, a banda de les tècniques d'equip menor (que no petit) que utilitza, no són les que fa servir també des del límit del camp?

5 És normal o d'una competència insana i malaltissa que pegui el seu delegat per haver anat lent en un canvi, per molta raó que pugui tenir? O aguantar la pilota i amagar-la quan ve un jugador de l'equip contrari a treure ràpidament de banda?

6 Per no parlar del silenci mediàtic després dels (lamentables) tres partits de sanció a Simeone amb què el va castigar el comitè de competició per aquell vòmit al·lucinant de llançar una pilota (la segona) a la gespa per aturar un contraatac del Màlaga. Això és esport o què és?

7 Sento a la COPE Ronaldo, exjugador del Barça i del Real Madrid, a qui ara per diferenciar-lo de Cristiano Ronaldo li diuen El Gordo (literalment). Diu Ronaldo que “el que està fent Zidane al Real Madrid és increïble, realment increïble”. Ho diu perquè és increïble que amb tan poc hagi arribat a la final de la Champions o realment pensa que Zidane és el gran entrenador de la història moderna del Madrid?

8 Oi que sembla mentida que aquesta sigui la temporada que el Real Madrid ha tingut Rafa Benítez, que ha enviat un mail fora d'hora per fitxar David de Gea del Manchester United i que ha estat eliminat de la copa per fer haver fet entrar al terreny de joc un futbolista que no podia jugar (Txérixev)?

9 Per què el debat amb Pep Guardiola és si la seva temporada és bona o un fracàs? Per què no es canvia fracàs (que no ho és, al meu entendre) per frustració, que seria més correcte?

10 Demà Álvaro Arbeloa jugarà el seu últim partit al Santiago Bernabéu amb la samarreta del Madrid. El trobarem a faltar. Gerard Piqué més? Ho sabrem aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)