Opinió

Avui

El problema és que, en la majoria dels casos, no es feia l'obligada segona pregunta: el Dépor també sortirà
a guanyar?

1 Aquesta tarda es decideix la lliga. Perfecte. Diguem-ho clar: el Barça és el claríssim favorit. Juga contra un equip salvat, que és molt millor que jugar contra un equip que no ho està. Ho tenim clar, oi?

2 Un detall gens menor. Sabeu la distància entre el Barça i el Granada? 49 punts! És cert que en l'esport mai no se sap i que pot haver-hi moments irreparables, però, en circumstàncies normals, el Barça avui hauria de guanyar la lliga.

3 Sentit en diferents ràdios i televisions de Madrid aquests darrers dies: avui el Granada sortirà a guanyar? És una bona pregunta. El problema és que, en la majoria dels casos, no es feia l'obligada segona pregunta: el Deportivo també sortirà avui a guanyar?

4Maletins sí, maletins no? Doncs no sé si seran maletins, però algú dubta que fa anys que hi ha hagut pagaments en negre als futbolistes per guanyar en moments clau de la competició? És clar que sí.

5Deia Javier Tebas en una entrevista abans-d'ahir a El Mundo que hi ha jugadors de primera divisió que participen en apostes en línia. No hauria de donar noms i cognoms el president de la Lliga de Futbol Professional? No és això escampar ronya entre tots els professionals del futbol de primera?

6Entenem que el que ha sortit publicat aquestes últimes hores sobre el merder
en les apostes en el partit Real Sociedad-
Rayo Vallecano i les investigacions, sospites i dubtes que alguns jugadors visitants s'haurien deixat guanyar deixen en molt mal lloc tothom?

7 Per cert, hem de suposar que tots els clubs de primera (i d'altres categories i esports) tenen en els contractes privats amb els seus
esportistes clàusules en què s'especifica que
no poden participar en cap tipus d'aposta esportiva?

8 Com és possible, per molta retransmissió que hi hagi, per molts xinesos que mirin
la lliga, que el resultat final del gran torneig
espanyol i un dels més potents d'Europa es
faci un dissabte a la tarda abans que se sàpiguen els equips que baixen a segona? Oi que no seria normal que en una competició es jugués abans la final que un partit per al tercer i quart llocs?

9 Falta una setmana (diumenge 22 al migdia), però sabíeu que les samarretes d'homenatge a Raül López al pavelló de Miribilla s'ha esgotat per la demanda al·lucinant que han tingut de tot Espanya? Sabíeu que aquesta samarreta té una ü amb dièresi?

10 Sabíeu que mentre Djokovic i Murray disputaven la final de l'Open de Madrid de tennis diumenge passat, Rafael Nadal estava dinant còmodament assegut al restaurant del RCT Barcelona? Va decidir deixar Madrid i no veure la final, visitar el seu club abans de marxar a Roma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)