Opinió

Paciència

I és que estem acostumats que en el futbol la majoria de les vegades les coses no van així

Chen Yansheng ja té lligades les dues
figures sobre les quals ha de girar el seu primer projecte esportiu a l'Espanyol. Ángel Gómez ja ha deixat de ser director esportiu en funcions i Quique Sánchez Flores és l'elegit per dirigir l'equip.

Per a alguns aficionats l'espera s'haurà fet llarga. Probablement haurien volgut tenir notícies oficials del nou tècnic tot just acabar-se la temporada, i ara ja els agradaria conèixer els primers fitxatges.
I en part és lògic, perquè després d'uns anys foscos la il·lusió ha tornat a l'Espanyol, tot i que ja se sap que sovint aquesta i la impaciència van de bracet.

Però també és cert que si alguna cosa hem après del tarannà del nou consell d'administració de l'Espanyol és que aquest no vol presses a l'hora de prendre determinades decisions.

Chen Yansheng ha demostrat en pocs mesos que no és gaire partidari de decidir a corre-cuita i sí d'esperar fins a tenir les idees més clares. Es va veure quan tot i els mals resultats va mantenir Galca fins al final de la lliga i s'ha vist ara amb la ratificació del director esportiu i el fitxatge del nou entrenador.

Potser l'espera a l'hora de fer aquests anuncis ha estat per culpa del mar de dubtes que els envoltava, o per la poca experiència en aquest camp, però des de la distància ha semblat tot el contrari, o com a mínim, aquesta és la sensació que s'ha transmès.

I és que estem acostumats que en el futbol la majoria de les vegades les coses no van així. Sovint un cop calent, una reacció adversa de la graderia o la pressió de l'anomenat entorn precipita moltes decisions i l'Espanyol, des de fa anys, n'ha estat un bon exemple en aquest sentit.

És per això que ara que les coses van d'una altra manera potser a tots plegats, periodistes inclosos, aquesta manera de fer ens ha enganxat amb el peu canviat.

Segurament el nou projecte encara és massa tendre i ens calen uns quants mesos més per conèixer bé com treballa i quina és la forma de pensar del nou propietari de l'Espanyol.

Però per ara no sembla pas dolent que en un món de tanta visceralitat com el del futbol algú vulgui posar al davant la paciència. Com a mínim, per ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)