Opinió

Amor etern

El jugador se sent decebut
i maltractat. El club, també.
I és solidari amb Messi

Oficialment està de vacances. Lluny de Barcelona, del Barça i del futbol. I més d'un està pendent de les seves decisions. Al Barça em temo que treballen per estalviar-se que un estat d'ànim i una sensació d'indefensió faci que Messi s'allunyi del club i tingui la debilitat d'escoltar alguna oferta oportunista. No està en el millor moment anímic. Està en el punt de mira. Se sent perseguit. Va perdre la final de la copa Amèrica, va fallar el llançament d'un penal, automàticament va anunciar que deixava la selecció del seu país i fa quatre dies el van condemnar per frau fiscal juntament amb el seu pare. #TotsSomLeoMessi és una campanya que el Barça promociona, coneixedor que Messi es considera maltractat per la justícia d'aquí. Cal fer una campanya oficial de suport? Messi no és diferent de ningú davant la llei. És com tothom. És futbolista i juga al Barça, però s'ha de saber que tot plegat és una qüestió personal arran de la seva declaració de renda. Ha triat els seus assessors i ha presentat els seus números. La campanya en les xarxes socials no ha generat unanimitat. El club demana suport als socis i seguidors blaugrana i alguns sectors del club no ho veuen clar. No estan d'acord amb el que afirma el president barcelonista: “Leo, qui t'ataca a tu, ataca el Barça i la seva història. Ens defensarem fins al final. Sempre junts!” De moment, Messi i el seu pare presentaran un recurs al Suprem.

El club demana suport al jugador i en cap moment qüestiona que la condemna ha estat per no complir la llei. Recorda que no tolera l'escarni en seu judicial a què diuen que va ser sotmès Messi en comparar-lo amb un capo mafiós. Recorda que és el primer contribuent de l'Estat espanyol. Que ha pagat en una regularització fiscal més de 50 milions i reclamen una aplicació del principi d'igualtat. El club no s'arronsa i amb vehemència, convicció i sentiment el portaveu del club es va permetre una classe de dret per argumentar i reclamar un sentit de justícia que no veuen enlloc amb els criteris que s'han aplicat per condemnar Messi sense miraments. El jugador se sent decebut i maltractat. El club, també. I és solidari amb Messi. Se sent decebut i maltractat amb la sentència a Messi.

Aviat sabrem si Messi està anímicament tocat i si el club el vol animar com sigui no fos cas que s'allunyés del que és la voluntat blaugrana de renovar-lo i mantenir-hi la vinculació professional. Per alguns que pretenen Messi potser és el moment d'oferir a l'argentí tot allò que el pugui enlluernar per fer un cop de cap determinant i canviar d'aires. Sabrem la valoració de la campanya del club, que s'escapa aparentment de l'aspecte esportiu, tot i que el que es pretén és que continuï defensant la samarreta del Barça amb el ple suport del club. Messi continua de vacances. Lluny de Barcelona i del Barça. Qui l'atabala? Està fart que l'assenyalin amb el dit i li proclamen amor etern. D'aquí i d'allà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)