Sabadell

Calzada reclama més suport per tornar a l’elit

Sabadell. El president de l’entitat diu que necessita més socis, més implicació del capital privat de la ciutat i aportacions de l’Ajuntament

A Sabadell la ferida no s’ha tancat després del descens de categoria. I lluny de promeses grandiloqüents, el president del conjunt arlequinat, Esteve Calzada, ha afegit més realisme a l’equació. Calzada va comparèixer ahir per primera vegada des que l’equip és a la primera FEF per reclamar més suport social, empresarial i públic per retornar l’equip a la segona divisió. El club ha tastat la mel del futbol professional aquesta temporada però ha comprovat les deficiències en pressupost i infraestructura respecte als competidors. “No és fàcil tornar i no ho aconseguirem si no tenim més recursos”, diu.

Calzada va reclamar més socis –continua convençut que en podrà atraure 5.000–, diu que la projecció estatal del club pot ajudar l’entramat empresarial de la ciutat –el club factura uns 300.000 euros en patrocini i considera que hauria d’arribar al milió d’euros–, però es va reservar les paraules més dures per a l’Ajuntament de la ciutat. “Amb el suport institucional que tenim actualment, no anem enlloc”, manifesta. De fet, Calzada ha amenaçat que si aquest suport no s’incrementa no intentarà convèncer els seus socis inversors de posar-hi més diners i fer un projecte per poder pujar.

El Sabadell rebrà entre 1,2 i 1,5 milions d’euros per la compensació del descens. Amb aquests diners i els fons propis que té el club es farà la plantilla de la temporada vinent. Pel president arlequinat, amb això no n’hi ha prou per construir una plantilla que pugui pujar de categoria. “Si no [rebem més suport], no podem parlar d’un projecte amb possibilitats de pujar.”

Calzada va fer poc balanç de la temporada passada i es va centrar en el futur amb la continuïtat del tècnic, Antonio Hidalgo, sobre la taula. L’entrenador té contracte, el club vol que continuï però les dues parts han de posar fil a l’agulla dijous. Molt menys clares són les intencions del club respecte al director esportiu, José Manzanera.

LES REACCIONS

Si no tenim més suport institucional, no intentaré convèncer els socis inversors de posar-hi més diners i fer un projecte per pujar
Creiem que no trobarem ningú millor que l’Antonio Hidalgo per ser el nostre entrenador
Esteve Calzada
president del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)