Seleccions

Més sentiment que gols

Copa de les Regions UEFA. Catalunya no passa de l’empat a zero en el seu debut contra Extremadura i està obligada a guanyar demà contra l’Aragó per somiar amb la classificació

CATALUNYA 0 EXTREMADURA 0

CATALUNYA:Ortega, Pastells, Àlex Cano, Pelegrín, Guillem Pujol, Bermu, Ton Alcover, Josu, Jordi Cano (Sergi Serrano, 79’), Peke (Xavi Ferrón, 60’) i Josele (Jan González, 60’).EXTREMADURA:Pedraza, Perla (Caco, 59’), Lolo, Álex, Carlos Arias, Sergio Gómez, Aton (Ángel Luis, 70’), Teto (Viñuela, 71’), Platero, Ensa i Javi Bernal.GOLS:cap.ÀRBITRE:Sergio del Río Lozano (col·legi extremeny). T.G: a Josu (Catalunya); a Lolo, Aton i Ensa (Extremadura).PÚBLIC:200 espectadors al municipal Arroyo de San Serván.

Debut sense gols de Catalunya a la Copa de les Regions UEFA davant l’amfitriona del grup A. El combinat de Toni Almendros comptava amb tres dels sis màxims golejadors del grup català de tercera divisió en el seu onze inicial –Jordi Cano, Peke i Josele–, però ha estat incapaç de perforar la porteria d’Extremadura al municipal d’Arroyo de San Serván.

Pastells, amb un xut que ha marxat fregant el pal, i Josele, en una acció que ha trobat la bona resposta del central Àlex en el tall, han buscat el gol en el primer temps i Jordi Cano, amb un xut llunyà que quasi es menja el porter Pedraza, ha gaudit de la millor oportunitat per Catalunya en els segons quaranta-cinc minuts.

Extremadura, a botes de Viñuela, ha fregat el gol en els últims minuts, però l’oportunitat més clara del partit l’ha tingut Javi Bernal al minut 90. El davanter d’Extremadura ha guanyat una pilota al central Pelegrín, ha retallat i ha connectat un xut duríssim des de la frontal de l’àrea que ha marxat per damunt del travesser.

En la tanda de penals posterior per a possibles desempats al final del triangular, Extremadura ha vençut per 5-6. Per Catalunya ha fallat Sergi Serrano.

Demà Catalunya jugarà el segon partit del grup contra l’Aragó (12 h). Necessita la victòria i esperar a veure què passa en l’Extremadura-Aragó del diumenge (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)