Seleccions

Catalunya perd contra Aragó (1-0) i queda eliminada

Copa de les Regions UEFA. La CatUEFA tanca la seva participació en el torneig sense haver marcat cap gol en dos partits i oferint una pobra imatge a nivell general

ARAGÓ 1 CATALUNYA 0

ARAGÓ:Nelson, David Sánchez, Karol, Miguel Manau, César, Jaime Barrero, Álvaro Barrero (Luis Costa, 80’), David Sicilia, Sempe (Pablo Roldán, 68’), Joaquín (Ramon Garcia, 55’) i Antonio Genovés.CATALUNYA:Sergio Fernández, Pastells, Pelegrín, David López, Guillem Pujol, Jaume Aparicio, Ton Alcover, Jaume Pascual (Josu, 45’), Xavi Ferrón, Sergi Serrano (Jordi Cano, 45’) i Jan González (Bermu, 68’).GOLS:1-0 (19’) David Sicilia.ÀRBITRE:Sebastián Cuadrado López-Romero (col·legi extremeny). T.G.: a Jan Fernández, Xavi Ferrón, David López, Guillem Pujol, Pastells, Jaime Barrero, Ramon Garcia, Luis Costa. T.V.: a Pelegrín (60’), David López (91’) i a Manau (69’).PÚBLIC:Uns 100 espectadors al Municipal de Puebla de la Calzada.

Catalunya no haurà d’estar pendent del resultat de demà entre Extremadura i Aragó en l’últim partit del grup A. No caldrà. El viatge de la CatUEFA en aquesta Copa de les Regions ha acabat avui a Puebla de la Calzada. Adeu a la possibilitat de jugar la fase final i adeu també al somni de tornar a Europa. Eliminació prematura i sense pal·liatius. 180 minuts, cap gol.

L’empat a zero de divendres contra l’amfitriona en l’estrena ja no va ser la millor carta de presentació d’una selecció catalana que avui estava obligada a guanyar en el segon partit contra Aragó per tenir opcions reals de classificació, però la derrota contra els de Jorge Pardo la deixa fora.

Pastells, Pelegrín, Guillem Pujol i Ton Alcover són els quatre únics noms que han repetit respecte el partit contra Extremadura. Sacsejada de Toni Almendros en l’onze inicial buscant un canvi de guió respecte el primer partit, però mateixes conseqüències. Malament Catalunya, que torna de Badajoz havent deixat una pobra imatge.

El gol de David Sicilia (19’), amb un xut creuat ajustat al pal, culminant una centrada al segon pal que Pastells no ha encertat a refusar, ha estat letal. Aragó hauria pogut fer més gran la ferida amb un penal a Álvaro Barrero no assenyalat i una pilota a la fusta de Joaquín (45’) abans del descans. Catalunya només ha inquietat la porteria de Nelson Ballarín a pilota aturada. El perill de Ton Alcover a pilota aturada ha estat l’única notícia en atac d’una selecció catalana amb pocs arguments ofensius.

Partit travat i lleig. La vermella a Pelegrín a mitja hora pel final encara ho ha dificultat tot més. L’expulsió a Manau igualava la situació. I la vermella directa a l’altre central de Catalunya, David López, ha estat el fidel reflex de la frustració. Cap a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)