Seleccions

Catalunya recuperarà el partit pendent contra Jamaica

La federació catalana també preveu organitzar dos partits de la selecció absoluta femenina

La federació catalana té previst recuperar el partit que havia d’enfrontar la selecció absoluta masculina contra Jamaica. El duel s’havia de jugar el març del 2020 al Camp d’Esports de Lleida, però es va haver de cancel·lar per la pandèmia. La federació té el compromís de tornar a convidar la selecció caribenya, probablement al maig, segons ha comentat el president, Joan Soteras, en una entrevista a la cadena SER. La selecció que dirigeix Gerard López no juga cap partit des del març del 2019, contra Veneçuela a Montilivi.

En la presentació de la temporada actual, Joan Soteras ja va manifestar la voluntat de recuperar els partits de les seleccions absolutes. En aquest sentit, la intenció és organitzar dos partits de la selecció femenina, segons ha explicat Soteras, tot i que encara no hi ha confirmats els rivals.

En l’entrevista, el president de la federació catalana ha explicat que treballen perquè l’Espanya-Albània a Cornellà-el Prat sigui un èxit i ha afegit que li agradaria veure l’equip de Luis Enrique jugant al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)