Seleccions

David Viñes anuncia la llista de la selecció catalana per al mundial de Colòmbia

Futbol sala. La conformen tretze jugadores, tot i que la tercera portera Naiara Zárate figura com a reserva i només acabaria jugant en cas de lesió greu d’una companya

La selecció catalana femenina ja té la llista definitiva de jugadores que formaran la convocatòria per al mundial de Colòmbia, que se celebrarà del 23 al 30 d’octubre. El tècnic David Viñes estava treballant darrerament amb un grup de 14 jugadores de les quals n’havia de descartar dos, però finalment seran 13 les jugadores que viatjaran dissabte vinent, dia 22, a Colòmbia, atès que ho faran tres porteres, tot i que una d’elles, Naiara Zárate, només acabaria jugant en cas de lesió greu d’una companya. És per aquest motiu que es desplaçarà també a Colòmbia. L’altra descartada és Alba Pujals (La Garriga).

La convocatòria definitiva la formen: com a porteres, Marta Páez (Argentona), Marta González (Sentmenat); tanques, Cristina Naranjo ‘Nara’ (Centelles); tanca/ala, Alma Cruz (Teià) i Elisabet Claus (Argentona); ales, Iria Valero (Argentona), Corina Durante (Ripoll), Berta Vilamala (Teià), Irene González (Argentona) i Júlia Ferré ‘Juls’ (Corbera); ala/pivot, Anna Maria Burgaya ‘Burgui’ (Centelles); pivot; Ainoa Montoya (Argentona); i com a reserva, Naiara Zárate (Teià). L’Argentona és, doncs, l’equip que aporta més jugadores, amb cinc, seguit del Centelles i el Teià amb dues, i el Ripoll, el Corbera i el Sentmenat amb una cadascun.

A aquests noms cal afegir-hi el del president de la FCFS, Dani Vives, el directiu responsable de la parcel·la esportiva, José Luis Torres, el seleccionador David Viñes, el segon entrenador Kevin Hachikyan, el preparador físic i fisioterapeuta Aiax Claus i la delegada Laia Cutillas. També formarà part de l’expedició l’àrbitre Roger Torrent, que serà el representant arbitral de la FCFS al Mundial.

Setmana catalana de l’Esport

La selecció va fer dissabte a Argentona una sessió suau que va servir, d’una banda, per preparar els amistosos d’aquest dimarts i dimecres contra Bèlgica a Platja d’Aro, i de l’altra, per donar a conèixer el pla de viatge cap a Colòmbia i les darreres consignes prèvies. Els amistosos davant Bèlgica formen part de la Setmana Catalana de l’Esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)