Seleccions

Vint convocats per al Catalunya-Panamà

El seleccionador Gerard López deixa la porta oberta a més incorporacions per la cita del dimecres 29 de maig contra Panamà a la Nova Creu Alta

El seleccionador Gerard López ha fet oficial avui la llista de vint jugadors que defensaran la samarreta de Catalunya en el partit contra Panamà del proper dimecres 29 de maig a la Nova Creu Alta (19h). “Sabem que és complicat tenir una data per jugar arran dels calendaris pels clubs, però aquesta crec que és una data molt adequada per acabar bé la temporada”, ha comentat Gerard López, que de moment ha convocat a vint futbolistes, però que deixa la porta oberta a més incorporacions: “Estem molt pendents de la llista que donarà dilluns el seleccionador espanyol per l’Eurocopa i ens donem alguna opció per poder complementar aquesta llista. Els hi desitjo el millor i si no estan a la llista rebran la trucada per presentar-se amb nosaltres. Ho veurem a partir de dilluns. La idea és tenir 21 o 22 jugadors, però ja ho veurem. Aquests 20 són segurs si no passa res en l’última jornada de lliga”.

La llista de convocats amb Catalunya la formen els porters Arnau Tenas (PSG) i Dani Cárdenas (Rayo Vallecano); els defenses Mika Mármol i Sergi Cardona (Las Palmas), Mingueza (Celta), Aitor Ruibal i Héctor Bellerín (Betis), Marc Pubill (Almeria), Eric Garcia (Girona) i Sergio Gómez (Manchester City); els migcampistes Carles Aleñá (Getafe), Gerard Gumbau (Granada), Ramón Terrats (Vila-real), Marc Roca i Sergi Altimira (Betis), Oriol Romeu (Barça), Aleix Garcia (Girona) i Joan Jordán (Sevilla); i els davanters Marc Cardona (Las Palmas) i Ferran Jutglà (Bruges).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)