Seleccions

Johan Cruyff, a escena

Selecció catalana. Televisió de Catalunya va estrenar ahir l'espot promocional del Catalunya-Tunísia, amb l'holandès com a protagonista

Televisió de Catalunya va estrenar ahir al TN migdia l'espot promocional del partit del pròxim dia 30 de desembre a l'Estadi Olímpic de Montjuïc entre Catalunya i Tunísia, en què el seleccionador català, Johan Cruyff, apareix com a gran protagonista. L'holandès, a més, també serà el convidat especial demà al programa Hat Trick Barça, on se sortejaran samarretes de la selecció catalana per tal de promocionar el partit. Sorteig que també es farà prèviament al Hat Trick Espanyol.

Soteras a Aljazeera Sport

Joan Soteras, vicepresident de l'àrea de futbol professional de la FCF, ha concedit una entrevista a Aljazeera Sport amb motiu d'aquest partit. L'audiència potencial d'aquesta entrevista, que serà distribuïda a altres canals del món àrab, és de més de 300 milions d'espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)