Seleccions

En les grans cites no hi ha excuses que valguin

Ambient al Lluís Companys. Els càntics, les estelades, les iniciatives de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i El 9 Esportiu, protagonistes a la graderia de l'estadi

Feia un fred que gelava, però ahir gairebé no es va notar a Montjuïc. L'afició que ahir es va acostar a l'estadi Lluís Companys va aprofitar l'única oportunitat que se li atorga un cop a l'any per reivindicar de valent les seleccions nacionals i en un marc incomparable, amb els millors jugadors catalans a sobre del terreny de joc. El públic va estar molt actiu durant tot el matx amb diversos càntics reivindicant la independència i que Catalunya pugui ser com a selecció nacional al mundial del Brasil 2014. De fet, moltíssimes estelades van donar color a les grades d'un estadi que, tot i l'empat sense gols, va gaudir força del partit. També les pàgines d'El 9 esportiu van estar presents a Montjuïc gràcies a una promoció especial que va fer aquest diari amb els assistents al matx. Tot plegat va ser una festa des d'abans de començar, amb l'homenatge a Roger Garcia, que és el jugador retirat que més vegades ha vestit la samarreta de Catalunya amb 12, fins després del matx en què es va atorgar el trofeu del partit a Tunísia. Després de donar el trofeu al millor jugador del partit a Bojan Krkic, el president de la Generalitat, Artur Mas, va entregar aquest trofeu en un gest de joc net, ja que Catalunya va voler agrair a la selecció que s'està preparant per a la copa d'Àfrica 2012, la visita i sobretot la competitivitat que va oferir al terreny de joc. Un terreny de joc on es va veure bon futbol acompanyat d'un ambient festiu i de reivindicació.

Expectació a Tunísia

L'onze inicial que va presentar ahir Catalunya estava farcit de noms que generen expectatives arreu. Al país del rival d'ahir, encara més. El matx va ser seguit amb interès en bars i restaurants de tot Tunísia, com per exemple de la foto [a sota a la dreta], de Sidi Bou Saïd, una localitat costanera d'uns 5.500 habitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)