Barça

Laporta: “El club tindrà resultats positius i comencem a veure brots verds”

El president del Barça, Joan Laporta, ha comparegut en la reunió ordinària del Senat del club. Allà, el president ha tornat a treure pit davant la gestió de l’entitat i ha assegurat que la recuperació de l’economia va per bon camí. Laporta ha explicat que el club tindrà resultats positius. “Enguany, el club donarà uns resultats operatius positius. Comencem a veure brots vers. Que el resultat ordinari sigui positiu és fonamental. El pla de viabilitat s’està complint. Hem augmentat els ingressos, en reduït la massa salarial en 180 milions i hem baixat les despeses. És una gran notícia. No hi ha hagut improvisació, sinó professionalitat i capacitat de resistència”, ha afirmat.

A més, el president ha tornat a deixar clar que el model de propietat no es toca. “Estem sanejant l’economia en el mínim temps possible i sense posar en risc el futur de l’entitat ni el model de propietat. Mentre tingui l’honor de presidir el Barça, el club sempre serà dels socis. Els que diuen que acabarem sent una S.A. ja s’ho poden treure del cap. Estem recuperant l’economia. Hem salvat el Barça de la ruïna i ara estem veient el final d’una travessia pel desert que ens portarà la recuperació del club”, ha dit Laporta, que ha tornat a defensar el club. “Hem resistit a atacs sense fonaments, com el cas Negreira, que pretenia desprestigiar i desestabilitzar el club. Les sentències van a favor nostre. Ens estan donant la raó perquè no hi havia res. Mai s’ha fet cap actuació amb la finalitat ni la intenció d’alterar la competició o obtenir un avantatge esportiu. Ens hem mantingut units i hem tancat files”, ha sentenciat.

El màxim mandatari del Barça també ha recordat que l’espai Barça és “un somni col·lectiu que s’està complint” i ha destacat que la marca del club continua en la primera línia mundial. Finalment, ha analitzat la situació esportiva de l’entitat, reconeixent que les coses no han sortit com s’esperava, però quedant-se amb les coses positives de la temporada. “Entenc que hi hagi un desencís esportiu. El primer equip de futbol i el bàsquet no han complert amb els objectius, però ens hem de quedar amb allò positiu. Hem viscut l’eclosió i la consolidació de jugadors joves formats a La Masia, que és la nostra pedra angular. Amb aquests jugadors i aquells experimentats i contrastats, juntament amb el Hansi Flick i el treball amb l’àrea esportiva, tornaran a arribar els èxits esportius”, ha afirmat Laporta, que ha dedicat unes paraules a Xavi. “Vull fer una menció especial a Xavi, que té tot el nostre agraïment. Va agafar l’equip en un moment difícil. Gràcies a la seva professionalitat i a la feina. Ens va donar una lliga històrica i una supercopa magnífica. Va creure en els joves i va posar-los. Vam prendre la decisió perquè crèiem que calia donar un nou impuls a l’equip”.

Per acabar, Laporta ha aplaudit la feina del primer equip femení i de l’handbol, que han aconseguit dues Champions. “El Barça és el millor club esportiu del món: tenim 48 Champions”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)