Barça

La PB Solera de Calella premia Lamine Yamal i Graham Hansen

Van entregar els memorials Mario Munt i Joan Juan Tresserras

Com ja és habitual a cada final de temporada futbolística, la Penya Solera Barcelonista de Calella (Federació de Penyes del Maresme) ha volgut reconèixer les figures amb més projecció, respectivament, dels equips masculí i femení del FC Barcelona. I ho fa, a la vegada, homenatjant un dels fundadors de la penya, Mario Munt, i també un expresident, Joan Juan Tresserras. Ambdós posen nom als guardons entregats.

Aquest any, el XXII Memorial Mario Munt al jugador amb més projecció de l’equip masculí ha anat a parar a una de les grans promeses de la Masia, que aquesta temporada s’han convertit en les grans protagonistes del conjunt blaugrana: Lamine Yamal. De fet, a la votació Yamal va acabar superant per la mínima un dels altres noms destacats de la Masia, que ha sorprès tothom, Pau Cubarsí. El premi, entregat per un familiar de Mario Munt, va ser recollit per Jordi Casals, president del Barça Atlètic. D’aquesta manera, Lamine Yamal s’afegeix a noms com Iniesta, Bojan, Thiago, Bartra, Riqui Puig, Gavi i Marc Casadó, altres guanyadors del Memorial Mario Munt.

Pel que fa al V Memorial Joan Juan Tresserras, que des de fa cinc anys premia la millor jugadora del Barça femení, aquest any la PB Solera de Calella ha elegit Caroline Graham Hansen com a guanyadora. La penya ha valorat l’excel·lent aportació de la davantera noruega a una temporada de somni que ha acabat amb un pòquer de títols blaugrana. En aquest cas, Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení, va rebre el premi de mans del president de la PB Solera de Calella, Isidre Argelés. Graham Hansen agafa el relleu d’Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí, Mapi León i Marta Torrejón, que es van emportar aquest guardó en les edicions anteriors.

A més dels convidats mencionats anteriorment, van ser presents a l’acte Ramon Pruna, president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Maresme, i Marc Buch, alcalde de Calella. També hi va assistir una nombrosa representació dels membres de la Penya Solera Barcelonista de Calella, que amb 66 anys d’història és una de les penyes més longeves de tot el món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.