Barça

El Barça ingressa uns 9 milions d’euros per Chadi Riad

Aquest matí s’ha fet oficial el traspàs del central del Betis Chadi Riad al Crystal Palace de la Premier League a canvi d’uns 15 milions d’euros. L’operació té un efecte directe en l’economia del Barça, i és que el conjunt blaugrana ingressarà un total d’uns 9 milions d’euros pel futbolista que el curs passat va fer el salt del Barça Atlètic al Betis en qualitat de cedit. El conjunt andalús tenia una opció de compra de 3 milions d’euros que ha fet efectiva i el Barça es reservava el 50 per cent de la plusvalúa en una futura venda, de manera que ingressarà aproximadament uns 6 milions més pel traspàs al conjunt anglès. A més, l’acord inclou dos milions d’euros més en variables, dels quals el Barça en podria rebre un.

Amb aquesta operació el Barça comença a fer caixa per tancar el balanç de la temporada en positiu i per començar a quadrar el fair play financer i el límit salarial de la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)