Barça

Xavi Budó dimiteix com a director d’esports del Barça

Xavi Budó ha fet oficial la seva decisió de deixar el càrrec de director d’esports del Barça, després de tres anys i mig de dedicació al club. “Una decisió que ha estat molt difícil de prendre”, ha expressat Budó. En el comunicat ha compartit els motius de la seva marxa i ha expressat el seu agraïment a tots els que l’han acompanyat en aquesta etapa.

Ha agraït especialment al president Joan Laporta per la confiança i suport, així com a tots els professionals i persones del club amb qui ha treballat intensament durant aquest període. “He donat tot el que tenia aquests tres anys i mig. Ha estat un privilegi treballar al club que forma part de la meva vida des de sempre”, ha destacat.

Durant el seu mandat, Budó s’ha centrat en assolir una sèrie d’objectius fonamentals per enfortir el FC Barcelona. Un d’aquests objectius ha estat potenciar el paper dels jugadors de La Masia en tots els esports del club, juntament amb jugadors destacats internacionals, creant un model que mira tant al present com al futur. També ha implementat un pla de viabilitat que ha aconseguit una reducció del 40% del dèficit històric de les seccions, augmentant significativament els ingressos en les àrees esportives. A més, ha fomentat una connexió més estreta amb els socis i seguidors del Barça, assolint assistències històriques en tots els esdeveniments esportius, i promovent la fidelització de nous públics de totes les edats. Finalment, ha desenvolupat un nou model d’alt rendiment, programes de desenvolupament per a joves talents, i programes específics com La Masia d’Entrenadors i el programa Cultura i Valors Barça.

Budó ha destacat la singularitat d’haver treballat en el club de la seva vida, agraint a tots els professionals i esportistes del club, així com als socis i seguidors. “El Barça és el millor club poliesportiu esportiu del món”, ha afirmat amb orgull.

“L’esport, els seus valors i tot el que representa i aporta a la societat, és per mi una forma d’entendre la vida”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)