Barça

Chadi Riad deixa diners a la caixa

Barça. El central fitxa pel Crystal Palace anglès i el club blaugrana s’emporta uns 9 milions d’euros per l’operació

Ingressos per al Barça. El club blaugrana, que treballa per tornar a la regla 1:1 i pretén millorar el fair-play financer per poder fitxar i treballar amb la planificació de la plantilla, ha sortit afavorit amb l’operació que afecta Chadi Riad. El central marroquí, que aquesta última temporada ha jugat cedit al Betis, és nou jugador del Crystal Palace. El club anglès va confirmar ahir la seva incorporació de cara al pròxim curs a canvi de quinze milions d’euros. I això té un efecte directe amb l’economia del Barça.I és que el club blaugrana ingressarà nou milions d’euros pel futbolista, que ha completat una bona temporada a Sevilla. El Betis tenia una opció de compra de tres milions d’euros que ha fet efectiva i el Barça es reservava el 50% de la plusvàlua en una futura venda, de manera que ingressarà aproximadament uns sis milions més pel traspàs al club anglès. A més, l’acord inclou dos milions d’euros més en variables, dels quals el Barça podria rebre un.

Vitor Roque s’hi esforça

El davanter brasiler no vol dir l’última paraula. Fitxat el passat estiu a canvi de 60 milions i aterrat a Barcelona al gener com a urgència després de la lesió de Gavi, Roque ha tingut un pas trist pel Barça. Tant, que el club li buscava una sortida perquè Xavi no comptava amb ell. Ara bé, la situació ha canviat amb Hansi Flick, que el davanter vol convèncer. Després de tornar abans de vacances, ahir va anar a la ciutat esportiva per entrenar-se. Roque, que no disputarà la copa Amèrica, vol tenir més oportunitats al Barça i per això vol arribar en forma a la pretemporada del juliol. Recordem que el brasiler només ha disputat setze partits de blaugrana, dels quals dos com a titular, i ha fet dos gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)