Barça

L’1x1 del Barça

Per Marta Escubós

iñaki peña (90’)
superat
El porter blaugrana no va poder fer res per evitar la golejada de l’equip navarrès. Va estar a prop d’aturar el penal i va fer una aturada de molt mèrit en els darrers compassos de la segona part. Bé amb la pilota als peus.
KOUNDE (90’)
actiu
Malgrat les rotacions, el francès no es mou de l’onze. Té corda per a estona. Abans d’arribar al descans, va estar a prop d’escurçar distàncies amb una rematada forçada de cap que es va estavellar al travesser. Verticalitat en atac.
CUBARSÍ (90’)
sorprès
En el primer gol de l’equip navarrès, Budimir li va guanyar la partida en el joc aeri. Amb la pilota als peus, Cubarsí va ser el jugador que va iniciar les jugades amb més encert. També va oferir una pressió asfixiant. Sempre atent.
S. DOMÍNGUEZ (85’)
inexpert
Va patir molt amb les constants arribades a l’àrea dels futbolistes de l’Osasuna. Es va mostrar nerviós i tampoc es va atrevir a córrer riscos amb la pilota als peus. Va fer caure Budimir dins l’àrea, i el croat va marcar el 3-1.
G. MARTÍN (70’)
fluix
La sensació és que encara li falta molt per aprendre de Balde. En el carril esquerre, li va costar arribar a l’atac generant sensació de perill. En defensa, també li va faltar mostrar-se més segur. Partit fluix de Gerard Martín.
ERIC (90’)
espès
La posició de mig centre no és la seva. Ahir ho va tornar a demostrar, malgrat que ho va donar tot. No governa el mig del camp. Tot i això, va estar bé en algunes accions defensives, i es va inventar una gran passada en llarg a Kounde.
PEDRI (90’)
hàbil
Amb el seu talent, va ser l’encarregat d’organitzar el joc blaugrana, madurant les jugades i aportant la calma necessària. Les seves passades filtrades també van aportar perill. Va deixar els millors detalls tècnics.
PABLO TORRE (59’)
gris
En el minut 18, una pèrdua seva al mig del camp la va aprofitar l’Osasuna per avançar-se en el marcador. Al de Soto de la Marina també li va faltar mirar més endavant. Massa passades enrere. Superat per la pressió dels navarresos.
PAU VÍCTOR (59’)
compromès
Primera titularitat en un partit oficial amb la samarreta blaugrana. Situat a l’extrem esquerre, el santcugatenc es va mostrar compromès, ajudant en tasques defensives. A més, va ser l’encarregat d’escurçar distàncies.
FERRAN (90’)
imprecís
Ni a la banda dreta ni a l’esquerra. Va jugar en totes dues posicions, però va estar igual d’imprecís. No va tenir cap transcendència en el joc culer. La més clara, un mà a mà davant Sergio Herrera que va refusar el porter local.
LEWANDOWSKI (70’)
perdut
L’ariet polonès no va rebre pilotes i, per tant, no va disposar de gaires oportunitats per enviar-ne cap al fons de la xarxa. No va poder demostrar, doncs, el seu instint rematador. La millor ocasió, un xut des de dins de l’àrea.
LAMINE (31’)
àniMA
Cara i creu. Una pèrdua seva a la frontal quan volia iniciar una transició, va propiciar el gol de Bretones. Després, va fer un golàs.
RAPHINHA (31’)
Va aportar verticalitat i profunditat, però no va poder veure porteria. La va tenir amb un xut potent que va sortir per molt poc.
balde (20’)
lent
En algunes accions, va estar molt lent a l’hora d’aturar les envestides rivals.
casadó (20’)
tard
No va entrar fins el minut 70. Poc temps per millorar la circulació.
h. fort (5’)
testimonial
Va entrar per un Sergi Domínguez que va acabar el partit tocat. Sense temps a res.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)