ACB

Peñarroya agafa el Barça amb Rafa Martínez al costat

Bàsquet. ACB. El de Terrassa substitueix Grimau i tindrà d’home de confiança una altra llegenda del Nou Congost de Manresa

El tècnic de Terrassa, exentrenador del MoraBanc, el Manresa, el Burgos, el València i el Baskonia, agafarà el relleu de Roger Grimau a la banqueta del Barça. Es farà oficial a principis de la setmana vinent tot i que ahir ja es va comunicar internament. L’acord ja era des de feia uns dies però es va concretar ahir amb diferents aspectes del contracte. La duració serà de dos anys i Joan Peñarroya confia en Rafa Martínez, fins ara en el cos tècnic fent tecnificacions i de pont entre l’equip i Juan Carlos Navarro, per tenir-lo al costat. Peñarroya i Rafa Martínez són dues llegendes al Nou Congost de Manresa i els uneix la confiança. Amb el fitxatge de Peñarroya es tanca així el capítol de l’entrenador després que la prioritat inicial del club era el retorn de Xavi Pascual però demanava canvis en la plantilla inassumibles. Una altra opció era la de Jaka Lakovic però s’havia de pagar 300.000 euros de clàusula de rescissió al Gran Canària i tampoc ha estat una aposta ferma. Els altres noms que han sortit, com ara el de Scariolo, en realitat no han tingut possibilitats.

Damien Inglis no jugarà en la Penya

El Joventut té lligats els fitxatges de Pustovyi (Obradoiro), Hanga (Estrella Roja) i Kassius Robertson (València). El pivot ucraïnès no es podrà fer oficial fins que torni de jugar la lliga d’Indonèsia i passi la corresponent revisió mèdica per veure que no té cap anomalia. Pustovyi hi està jugant només els play-offs. També estan tancades les arribades de Robertson i de Hanga, com va avançar Jordi Valle, mentre qui no arribarà és Damien Inglis, pivot del València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)