ACB

El Girona no compta amb Goloman per al curs que ve

Bàsquet. ACB. El club gironí fa oficial la sortida del pivot hongarès, que ha tingut un pas discret per Fontajau; la direcció esportiva reforçarà el pal baix

El pivot hongarès del Girona, Gyorgy Goloman, no continuarà la temporada vinent a Fontajau. El club va anunciar ahir al matí la seva sortida, iniciant així el procés de reorganització de l’equip de cara a la nova temporada 2024/25. Goloman, que va ser l’última incorporació de l’estiu passat, ha disputat 29 partits amb el club, i, tot i tenir actuacions destacades com per exemple contra el València Bàsquet a la Fonteta –16 punts, 4 rebots i 20 de valoració– o contra el Bilbao –13 punts i 4 rebots–, el pivot de 28 anys ha encadenat la segona temporada amb números per sota de les expectatives, després de l’any al Liektabelis lituà. En el còmput global de la lliga regular, Goloman ha anotat 8 punts i ha agafat 3,3 rebots en els 29 partits que ha jugat en l’ACB.

Aspecte a millorar

El Girona està decidit a millorar la seva línia interior, i ja ha fet els primers moviments en aquest sentit. Amb l’arribada de Juan Fernández del Breogán i la confirmació de la continuïtat de Jaume Sorolla, l’equip busca reforçar-se amb jugadors que puguin aportar un rendiment consistent i de qualitat. Les sortides de Khem Birch i Goloman deixen un buit que la direcció esportiva vol omplir amb un o dos pivots de garanties.

Aquestes decisions reflecteixen l’ambició del club per fer un salt qualitatiu en la seva plantilla. L’objectiu és consolidar-se com un equip competitiu i aspirar a objectius més alts en les pròximes competicions, com ara posicions europees o, fins i tot, aspirar a les primeres vuit posicions. El director esportiu, San Emeterio, en declaracions recents, ha destacat la importància de tenir una línia interior forta i versàtil que pugui dominar tant en defensa com en atac. Ara bé, no serà una tasca fàcil.

NÚMEROS DISCRETS

Goloman ha fet 8 punts, 3,3 rebots i 0,9 assistències en els 29 partits disputats en l’ACB
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)